Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok dudálni ha előztök?

Szoktatok dudálni ha előztök?

Figyelt kérdés

Egyre több alkalommal veszem észre, hogy amikor előzök hirtelen megtalálom a dudát, általában ez akkor szokott lenni ha valami nagy autót vagy autókat előzök.

Szabályosnak szabályos.

Zavar titeket ?

Ez nekem onnan jön, hogy most tanulok E jogsit és előzött egy furgonos aztán dudált, mert ha nem dudált volna én lezúztam volna szegényt, épp kerültem egy bicajost, belenéztem a tükörbe - semmi- majd egy távoli hang, és elég gyorsan lehagyott egy furgesz ( kb. 150km/h-val ) majd vészvillogózott. Na, lehet innen jön ez nekem.

2019. okt. 30. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32%

#8 és #9

Az tényleg egy barom aki nem tud előzést megvárni és egyből villog. Én is 160-nal megyek de ha valaki 140-nel előz nem problémázok miatta vagy azért mert lassabb.

Itt arról van szó amikor valaki nem akar jobbra tartani merő lustaságból vagy egyszerűen eszébe sem jut. Ilyenre jogos a villantás csak ezeknek szokott feljebb állni...

2019. okt. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!