Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kaptam egy bukót, de nincs...

Kaptam egy bukót, de nincs benne E szám (vagy mi a neve). Ezzel ugye nem mototozohatok így?

Figyelt kérdés

2019. okt. 30. 07:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó igazatok van, ha elüt valami barom már cseszhetem de akkor most ennyi erővel ha biciklizek akkor is huzhatnék sisakot mert ugyanúgy eluthetnek. De ha látok valakinél egy rendeset fogok venni de most nem fogok azért csak gyönyörködni a jogsimba mert nincs egy rendes sisakom.
2019. okt. 30. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szoktak lenni jó leárazások néha. A shoxnál januárban lehetett venni új bukót 11 ezer forintért, 26-ról leárazva. Érdemes körülnézni, hátha kifogsz egy ilyet. Főleg télen tartsd nyitva a szemed.

(A te helyzetedben én bevállaltam volna ECE nélküli full-face bukót, mivel én bicajjal is mentem 40-60 körül sima bicajos bukóval, akár kocsik között is a budapesti forgalomban, de nem akarom aktívan ezt javasolni. Felelőtlenség. Én felelőtlen voltam, főleg 18 évesen, de szerencsére mindig mázlim volt azokban a helyzetekben, amikor komoly bajom származhatott volna belőle. Azért nem javaslom mágse, mert semmi garancia nincs arra, hogy neked is szerencséd lesz.)

Itt megnézheted, hogy gyakorlatban mit tud egy szabvány nélküli bukó:

https://www.youtube.com/watch?v=eBnioxhXkFA

2019. okt. 30. 15:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet amúgy az lesz a végén hogy veszek egy olyna szabvanyosat ha találok jó áron.
2019. okt. 30. 15:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg egy kérdés xD. Az már az aku véget jelenti ha beinditom a motort (rúgásra mert akkurol nem indul) jár vagy 5 percig. Utána leállítom és ilyen sercegő hangot ad ki? Vagy csak töltené vissza az aksit a motor és annak lenne ilyen hangja? Előtte a lámpát se kapcsolta fel de miután beinditottam és leállítottam utána már volt benne annyi erő hogy világítson. Csak az a baj hogy nemrég lett feltoltve teljesen akkumulátor töltővek úgyhogy szerintem már annak annyi lesz.
2019. okt. 30. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!