Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángatózik a fordulat szám?

Miért rángatózik a fordulat szám?

Figyelt kérdés

Van egy Opel Astra G 1.2 benzines autóm.

Használtan vettem így számítottam rá hogy szép lassan bukkannak elő a problémák.

Szépen hajtok haza felé a munkából gond nélkül és az utcánk végén ahogy kanyarodtam le, előtte meg várva a szembe forgalmat egyesbe tettem majd elkezdett rangatozni az autó ahogy gázt adtam. Gyorsan meg álltam az út szélén le állítottam majd nem bírtam újra indítani a kocsit. Ki derült le volt csúszva egy vezeték,de ahogy probalgattuk gáz adás közben 2000 és 1500 fordulat szám között rángatózik a rendszer. Így menet közben is rángat a kocsi, nem tudok vele menni, de nem is akarok nehogy nagyobb kár legyen!

Tudja valaki mi lehet a baj??

2019. okt. 1. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Passz!

Talán a befecskendezésnél van a probléma, nem egyenletes és folyamatos a befecskendezés! Ezért nem tud állandó lenni a fordulat!

2019. okt. 1. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hányas évjárat?
2019. okt. 1. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Első körben nem kell infarktust kapni, pofon egyszerű is lehet a hiba oka. Megvételnél remélem voltak szűrők cserélve, meg persze a vezérlés(ez alap ha használt autót vesz az ember), ilyenkor nem árthat a gyertya + gyertyakábel csere. Nálad ez a gyertyák cseréjével kimerül, lévén a G astra már trafós.

Első kérdés tehát, gyertya lett cserélve?

2019. okt. 1. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Az autó 99es évjárat.

A szűrők lettek cserélve de a vezérlés nem...

A lecsúszott kábel helyre igazítása után indul az autó csak az említett fordulat számnál elkezd rangatozni.

2019. okt. 1. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdés továbbra is ugyanaz, a gyertyák lett ellenőrizve, adott esetben cserélve?
2019. okt. 1. 19:50
 6/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Véltetlen nem a gyújtótrafóba menő kábel csúszott le?

Vagy valamelyik gyertyakábel? Igazítsd meg első körben, nézd meg ad-e mindegyik szikrát. Sokkal okosabb leszel. Ez egy benzines autó. Valószínűleg nem a vezérléstől van.

2019. okt. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!