Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyenge aksit a motor feltölti...

Gyenge aksit a motor feltölti a generátorral még?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire merült le. Ha csak rajtafelejtetted a világítást 1-2 órát és amúgy tényleg jó állapotú az akkumulátorod, akkor azért nem esélytelen, de akkor pörgetni kell ha megállsz is, mert simán alapjáraton nem nagyon tölt. Én is voltam már így. Ha jó állapotú, akkor vissza lehet hozni még.
2019. okt. 23. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy gyenge?

Álló motorral rajta hagytál fogyasztót (pl tompított fényszóró), és lemerült az akkumulátor?

Ebben az esetben fel lehet tölteni, bár ilyenkor ajánlott hálózati töltőre rakni, hatékonyabb, mint a generátor.

Az indítózás sok energiát lekap az akksiról, ha nincs feltöltve, és rövid utakon használod, a sok beindít, leállít, beindít műveletnek lehet az az eredménye, hogy a sokadik indításkor nem indul be a motor.

Leállítás nélkül nincs gond, ha a töltés megfelelő, és nem azért merült le az akkumulátor, mert a generátor nem működik megfelelően.

Elhasználódott, öreg az akkumulátor?

Az ilyen már nem menthető, cserélni kell.

2019. okt. 23. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
Lehet, egyszerűbb kikapni és elektromos töltővel tölteni. Így elpöfékelsz egy csomó üzemanyagot, meg idegesíted vele a környezetedet.
2019. okt. 23. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ezt nem értem a -es hozzászólásban: "Leállítás nélkül nincs gond, ha a töltés megfelelő".

2019. okt. 23. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
12%
Az vaze, hogy ne állítsd le a motort, ha meg kiszállsz dobj rá a gázpedálra egy féltéglát.
2019. okt. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!