Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítséget kérnék. Mk3 Ford...

Simm06 kérdése:

Segítséget kérnék. Mk3 Ford Mondeo motorháztetőjét hogy tudnám kinyitni?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy nem nyílik ki kulccsal.

Elfordítom balra, kattan egyet és feljebb jön de amikor utána jobbra fordítom hogy fel tudjam nyitni akkor nem csinál semmit pedig a kulcs félig elfordul.

2019. okt. 22. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én még kulccsal nyíló motorháztetőt nem is hallottam. Csak olyat amit belülről meghúzok egy kis kart és az nyitja.
2019. okt. 23. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig a Ford tervezői ilyen idióta megoldást találtak ki jó néhány típusukra.
2019. okt. 23. 07:13
 3/5 anonim ***** válasza:
De amikor feljebb jön, akkor nem alá kell nyúlni, és a kallantyút kézzel eltolni?
2019. okt. 23. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Először balra majd amikor feljött kicsit visszább engeded a motorháztetőt és teljesen jobbra fordítod a kulcsot, majd úgy tarva felemeled. Nekem így nyílik.
2019. okt. 23. 12:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nyílik, de amikor felpattan a motorháztető hiába fordítom jobbra mert nem engedi el.
2019. okt. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!