A Kia - Hyundai páros most már kezdi verni a Volkswagen - Peugeot - Opel párost?
Ezt mondom én is! :D
A normális ember Koreait vesz 7 év garanciával!
Az Opelt minőségben verte alapból.
A Hyundai nagyon jó, és problémamentesebb, mint egy Audi.
Csakhát a presztizs...
Nem igazán értelek... az igazat írtam, én értékelem ha egy gyárnak van múltja és vannak tradíciói. Nyilván van akinek ez nem számít, természetesen elfogadom sőt racionális alapon még akár igazat is tudok neki adni, csak én viszont nem ilyen vagyok. Nekem többet jelent egy típus 5-6 generációját egymás mögött látni, mint egy új piaci belépőtől a plusz két év garancia. Ennyi , ilyen is van.
A személyeskedésre inkább nem válaszolok, nem süllyedek le a szintedre, amit a szüleid nem tanítottak meg neked, azt nem az én feladatom bepótolni.
Anno akkor az alapítás után te Volkswagent sem vettél volna 50 évig, mert nem volt múltja??? Vagy szted ezek a gyárak úgy alakultak hogy rögtön volt 50-60 év múltjuk?? Kicsit vicces, amit mondasz/írsz.
Személyes példa, hogy nekem egy Hyundai i30-as kombi autóm van, nem ezt akartam venni, hanem Passat kombit, úgy mentem a szalonba. Aztán árak, felszereltség, forma miatt mégis a Hyundai maradt, plussz még pénz is a zsebbe. Eddig semmi gond nincs vele, pedig 3 év alatt beletettem 280 000 km-t. Nem bántam meg a Hyundai-t, és semmivel nem kevesebb, mint a Passat lett volna, talán a presztízs, de az meg nekem mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!