Férfiak szoktak járni coupéval vagy az csajos autó?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 22:10
1/21 anonim válasza:
Nagyban függ a konkrét autótól is.
2/21 A kérdező kommentje:
toyota celica,hyundai 2.0 coupe
2019. febr. 16. 22:45
3/21 anonim válasza:
Szoktak. Nekem régebben szinte hasonlók voltak. CRX, VW Scirocco, Corrado, MX5 (na jó ezt csak a feleségemnek vettem de én kényszerültem bele), fiat x1/9 még a 90.es években. Nem számítottak egyáltalán csajos autóknak.
Igaz libresseautók az ilyen kis szörnyetegek mint twingo, ignis, up, meg minden ilyen lendkerekes autó. Rózsaszínben.
4/21 anonim válasza:
Én ilyen autót még csak férfinél láttam. Nők nem szoktak autóval menőzni, csak a férfiak imponálnak ezzel egymásnak.
5/21 A kérdező kommentje:
ezt az imponálást hogy érted??
2019. febr. 16. 23:08
6/21 anonim válasza:
4# igazad van, a nők 1 centi vakolattal és egyéb egészségkárosító dologgal próbálnak imponálni. Egyébként mindenkinek megvan, hogy mi tetszik. Van aki szimplán ezért vesz ilyent, mert egyszerűen tetszik neki és nem akar farkat méregetni.
7/21 anonim válasza:
Öcsémnek most fekete BMW 645i-je van. Csajos autó? :D
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
Lyaly, ne legyetek már ilyen prűdek. Ma a nők meg vannak emancipálódva. nekem is van egy harmincas kolláganőm, aki jeeppel jár be dolgozni, meg befizetett helikopterre, hogy maga vezetheti. Mondjuk a típusát nem tudta hogy mit vezetett.:)
10/21 anonim válasza:
Járnak férfiak is ve!e. Én nem vennék ilyet, nagyon szűk hely van benne, főleg a hàtsó üléseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!