Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autónak?

Mi baja lehet az autónak?

Figyelt kérdés

A napokban indultam egy hosszabb útra és menetkozben éreztem hogy hirtelen gyengébb lett. Megálltam vele és észre vettem hogy csak 3 henger ment és füstölt is rendesen. A gyertya olajos 5 gyertyát próbáltam bele egyikkel sem ment a szelepszar szimeringet kicseréltem nincs javulás. Gyújtás van. Gyűrű törés lenne esetleg?

skoda octavia 1.6 75 ló 1999-evjarat.

2019. okt. 17. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan motorolaj volt a gyertyán? Az elég nagy baj mert a gyújtás térben nem kéne hogy olaj legyen. Mindegyik olajos vagy csak az az egy ami nem ment?

Gyűrű törésre gyanakszom én is az olaj miatt bár én nem vagyok nagyon otthon a témában

2019. okt. 17. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az az egy hengernel olajos olyan égett fekete olaj a többi szép őz barna színű amilyennek lennie kell.
2019. okt. 18. 01:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Honnan juthat szerinted olaj a hengerbe?

A szelepet kizártad, mi maradt?

2019. okt. 18. 08:14
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
Biztos olajos volt? A trafót azért megnézném. Ha jó, akkor nagyobb baj lehet.
2019. okt. 18. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Gyújtás elosztot is cseréltem benne korábban mert meg volt sérülve azt vissza raktam ugyanúgy van. Igen a szelepet kizartam így már csak az olaj lehuzo gyűrű maradt.
2019. okt. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!