Mi baja lehet az autónak?
Elsőnek 2 napja jelentkezett a probléma, elindultam, ki sem értem az utca végére, már akkor jelentkezett, hogy hiába nyomtam a gázt, nem ment gyorsabban a kocsi. Lassítottam (már álltam), a kuplung be volt nyomja, a motor akkor is bőgött, 2000-es volt a fordulatszám, pedig nem is nyomtam a gázt. Leállítottam az autót, újra be és utána jó vot. Ma ugyanez, csak most nem indulásnál jelentkezett, hanem menet közben. Egy körforgalom elött le kellett állítanom és újraindítani, hogy működjön.
Holnap viszem a szerelőhöz, ma már nincs. Csak kíváncsi vagyok, hátha tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a baja.
Nem tudom, hogy annak van-e köze hozzá, hogy 1 hete kölcsönadtam a kocsit egy 100 km erejéig, majd pár nap múlva, mikor használni akartam, utána kb. 3 percig tartott, mire be bírtam nyomni a féket, mert mintha lett volna alatt vmi, nem bírtam sehogy se benyomni
Ez kísértetiesen hasonlít arra az esetre, amikor nálunk az egyik állatnak piros volt a szeme, prüszkölt, meg nem evett...
Amíg nem látta állatorvos, nekünk sem volt róla fogalmunk mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!