Mi baja lehet az autónak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 hete volt egy előzésem majd rá fél percre kidobott egy olyan hibaüzenetet az autó hogy “anomalie abgasreinigung” valamivel lomhább lett tőle az autó ezért megálltam fél órára és eltűnt az üzenet, illetve a lomhaság is. Pár napja viszont újra megkaptam a fent említett üzenetet és mellé még egy olyat hogy “stoerung katalysator” újra lomha lett az autó és rángat is, valamint 50 fölé alig megy. Picit megálltam vele, nehezen de elindult. Mára viszont már el sem indul. Mi lehet a probléma. Sajnos szerelő csak egy hét múlva tudott időpontot adni.2019. júl. 8. 14:14
1/3 A kérdező kommentje:
Benzines peugeotról van szó.
2019. júl. 8. 14:15
2/3 anonim válasza:
Hát az, hogy egy francia autó a magyar tulajdonosnak németül kezd el hablatyolni már önmagában elég nagy probléma, de a kérdésedre a válasz valószínűleg az, hogy a lambda szenzor vagy más kipufogó oldali érzékelő miatt az autó totyogó üzemmódra váltott. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a baj a szenzorral van (sőt, általában legkevésbé az szokott elromlani), a baj a befecskendező általában a befecskendező oldalon van, csak aztán a hengerek után tud először kiütközni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Valóban elég vicces.. francia auto magyarnak németül :D de már átállítottam angolra :). De lekopogom eddig nagyon nem volt még bajom vele.
2019. júl. 8. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!