Csak álmodtam, vagy valóban volt ilyen?
Régen, 2003-2004 körül Suzuki Swift-eket lehetett venni úgy olcsón, hogy valamilyen cégnek a matricája volt elöl, oldalt, hátul felragasztva
Nem emlékeztek valami hasonlóra?
Vagy ez csak regionális dolog volt itt Debrecenben?
Rémlik hogy valami botrány volt a végére ami miatt le kellett állítani ezt
Valakinek megvan esetleg?
Tehát az autósok fizettek egy összegben azért, hogy reklámozhassanak, a beígért havi juttatások meg elmaradtak.
Ez is csak egy csalás volt.
Az volt a duma, hogy a nevedben megveszik az autót hitelre és a reklám bevételekből finanszírozzák a törlesztőrészleteket.
A dologban több helyen volt a vevőkre kellemetlen részlet:
Az autót listaáron, vagy felárral vették
A hitel a lehető legdrágább volt
A hirdetések sose valósultak meg (néhány partner barter üzletét kivéve)
A rendszer bedőlésekor sokan jártak nagyon rosszul (bár akik a legelején szálltak be viszonylag jól jártak)
Emlékszem én is rá, a legtöbbön amit láttam az volt kiírva: GYORSULÁSI VERSENY, akkor sem érettem kinek éri ez meg.
Aztán amikor megbukott a dolog, az emberek leszedték a matricát, akkor szembesültek még egy dologgal, a matrica nyoma nem tűnt el, ugyanis a szépen megszíva körülötte a nap, ott volt a nyoma, még polírozással sem lehetett eltüntetni, sokszor csak a festés segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!