Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak álmodtam, vagy valóban...

Csak álmodtam, vagy valóban volt ilyen?

Figyelt kérdés

Régen, 2003-2004 körül Suzuki Swift-eket lehetett venni úgy olcsón, hogy valamilyen cégnek a matricája volt elöl, oldalt, hátul felragasztva

Nem emlékeztek valami hasonlóra?

Vagy ez csak regionális dolog volt itt Debrecenben?

2019. okt. 16. 17:44
 1/8 A kérdező kommentje:

Rémlik hogy valami botrány volt a végére ami miatt le kellett állítani ezt

Valakinek megvan esetleg?

2019. okt. 16. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
IL-Ferro
2019. okt. 16. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Piramis játék volt ez is .
2019. okt. 16. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Tehát az autósok fizettek egy összegben azért, hogy reklámozhassanak, a beígért havi juttatások meg elmaradtak.

Ez is csak egy csalás volt.

2019. okt. 16. 18:13
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
39%
Ahogy a 2-es irja,az ilferro botrany
2019. okt. 16. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Az volt a duma, hogy a nevedben megveszik az autót hitelre és a reklám bevételekből finanszírozzák a törlesztőrészleteket.

A dologban több helyen volt a vevőkre kellemetlen részlet:

Az autót listaáron, vagy felárral vették

A hitel a lehető legdrágább volt

A hirdetések sose valósultak meg (néhány partner barter üzletét kivéve)

A rendszer bedőlésekor sokan jártak nagyon rosszul (bár akik a legelején szálltak be viszonylag jól jártak)

2019. okt. 16. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
10%

Emlékszem én is rá, a legtöbbön amit láttam az volt kiírva: GYORSULÁSI VERSENY, akkor sem érettem kinek éri ez meg.

Aztán amikor megbukott a dolog, az emberek leszedték a matricát, akkor szembesültek még egy dologgal, a matrica nyoma nem tűnt el, ugyanis a szépen megszíva körülötte a nap, ott volt a nyoma, még polírozással sem lehetett eltüntetni, sokszor csak a festés segített.

2019. okt. 16. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem értem hogyan dőlhettek be az emberek ilyesminek: Ekkor én vagy 10 éves lehettem és ugyanezt kérdeztem fateromtól hogy nem-e fog nyomot hagyni a matrica: Ezek szerint többszörösen kiszúrtak saját magukkal a károsultak
2019. okt. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!