Mit értsek az alatt hogy fel kell tölteni az autó klímáját? Egy idő után nem fog hűteni a klíma mert "kiürül"?
Nekünk 2 éve van klímás autónk és hűt a klíma. Kell vmikor tölteni? ha igen mikor?
12 éves manuális klíma.
"Tekerd le az ablakot.A klima csak újgazdag kis nyálas pöccsöknek való."
Ez hány évvel ezelőtti gondolkodás? 20? 30?
Az alblakletekerőst oltogatóknak üzenem, hogy bár a kocsimban van klíma, én eddig sosem használtam... jobban szeretem tökre lehúzni a z ablakokat és élvezni... nemszeretem, mert igen visszafogja az autót is... csak akkor használom, ha a szüleimet v a barátnőmet viszem, mert ők hisziznek érte...
H miért nem szeretem? lehűtöd pont jó kis 22 fokra elvagy... aztáne gyszer hopp kiszállsz a kocsiból 35 fok, jobb esetben megfázol, rosszabb esetben tüdőgyulladás, v ott a helyszínen elájulsz...
Amúgy a klímásoknak üzenem, h klímabarát technika az, hogyba bekapcsoljuk, h csak a kocsin belül keringesse a levegőt, és 5-10 perc klímázás után kikapcsoljuk a klímát és csak simán fújatjuk a levegőt... jóideig benntartja a hideget klímagá nélkül:) Csak el ne pukizza magát vki:D
17:46os
Na figyelj ide te szerencsétlen.
Én egy igazi férfi vagyok nem egy kis csira mint te.
Képzeld nekem is van melóm,saját teherautóval (ZIL)fuvarozok,és nagyon jól keresek.
És van 2 autóm:
-Lada niva
-Uaz terepjáró
És ezeket kp-ba vettem nem hiteleztem mint az ország 90%a verik magukat,hogy ilyen autóm van olyan autóm van.Mennek a tescoba csúcsidőben ,hogy minnél többen lássák,hogy új kocsijuk van.Nevetséges hülyék ,havi 15-20eft-os törlesztővel még egy munkanélkülinek is lehetne új vagy pár éves autója.És ha valami baja lessz az autónak évekig áll a parkolóba mert rájönek,hogy az autószerelést nemlehet behitelezni.
más:
Sok nagyképü kigyurt barom játsza az agyát ,hogy ilyen meg olyan kemény vagyok de ha nemlenne klima ,szervó stb.. baromság a kocsijába sirna mint egy kislány,hogy jajjj de kényelmetlen stb...
NEVETSÉGES.
18:32-es vagyok...
zilről nincs tapasztalatom, de nivával igensokat járkáltunk ezért <3 :)
Az uaz pedig <333333333333333 :D Abba nemhogy klíma nincs, de a platós uaz milyet fűt a váltótól meg a motortérből?!:D Ott aztán lehet tekergetni az ablakot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!