Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga?

Forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a forgalmi vizsgám és nagyon izgulok. Elfogadnék pár hasznos tanácsot hogy mire figyeljek jobban!

(Autóvezetésből lesz a vizsga)

Első alkalom, 72órával..

19L

2019. okt. 13. 20:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy az oktató benne lett volna ,de rosszul esett tőle hogy bólogatott a vizsgabiztos szavaira hogy ez mennyire helytelen volt és veszélyeztettem ezzel a forgalmat... de akkor is érdekes hogy nem volt hibapontom. Szóval nem hiszem hogy béna vagyok :D

A sok óraszámról meg annyit hogy teljesen kezdő voltam ..semmit nem tudtam és hát ennyi kellett hogy mindent megtanuljak.

2019. okt. 14. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom nagyon :( Én mindig ettől féltem a legjobban hogy nehogy a végén rontsak el valamit. Nekem a második vizsgámon volt egy ilyen helyzet, hogy pont előttem váltott sárgára a lámpa. Meg tudtam állni szerencsére, de nagyon megijedtem, még utána is remegtem. Utólag derült ki hogy ő a legszigorúbb vizsgabiztos, ha nem állok meg biztos hogy ott félreállított volna, de így végül átmentem :) Amúgy a 72 órát megértem, nekem 74 óra után sikerült másodszorra. Az első vizsgámra 60 óra után mentem, de akkor még nem kellett volna, az kb. 15 percig tartott.
2019. okt. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!