Golf 4 manapság milyen vétel?
Üdv. Segítségre van szükségem autóvásárlással kapcsolatban. Nem nagyon érdekelnek, de az új munkám miatt szükségem van egyre. Nem szeretek foglalkozni velük, ezért megbízhatót szeretnék olcsó fenntartással (nyilván :D). Méretben a csapott hátuljút találom a legpraktikusabbnak 90% város, maradék autópálya használatra moderáltan megpakolva. A célom, hogy elvigyen a-ból b-be és hosszú távon a lehető legkevesebb pénzt vigye el. Az értékvesztés sem utolsó szempont. Az eddig összegyűjtött infók birtokában az első számú kiszemeltem a VW Golf 4 1.6 benzines és a Toyota Corolla 2002-2006, de bármire nyitott vagyok. A keret pedig 500e-1m. Ja és egész pontosan napi 15km két részletben, csak rossz időben, és havonta egy hosszabb 500 km-es pályamenet.
Nem tudom hogy ez mennyire számít, de lehet hogy az autó sokat, akár heteket is állna az utcán használat nélkül.
Köszönök bármilyen jellegű építő hosszászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!