Hogy érdemes feltuningolni? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Van egy kb.10 éves Suzuki Swift sedan autónk is. még örökölt szóval igen nagy becsben van nállunk.Kifogástalanul működik de szeretném kicsit "felvarrni a ráncait" de body kit-et lehetetlen rá találni legalábbis nekem nem sikerült,illetve nemtudom hogy mennyire lehet a maximumot kihozni belőle a tuningolás terén2010. júl. 16. 11:29
1/24 anonim válasza:
ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=SEn3nsYHKfE&feature=fvsr
2/24 anonim válasza:
3/24 A kérdező kommentje:
1.válaszoló:ez szép és jó de ez az uj swift én pedig a sedanrol beszélek. 2.válaszoló: én igényessen szeretném megcsinálni de amugy a gyári swift szedán az minden csak nem szép:D
2010. júl. 16. 11:42
4/24 anonim válasza:
Előzővel egyetértek, minek tuningolni? Gyorsabb lesz? NEM! Megbízhatóbb lesz? NEM! Menőbb leszel tőle? Csak SZÁNALMASABB!
5/24 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem hogy "HOGY ÉRDEMES FELTUNINGOLNI" egy teljesen átlagos kérdéssel jöttem ide erre mindenki csak pofázik ahelyett hogy segitene vagy kilépne innen a francba.Nemtudom mi a k+rva életért kell idejárni és oltogatni másokat egy kérdés miatt.
2010. júl. 16. 11:46
6/24 anonim válasza:
Azért mert életképtelen hülyegyerekvagy!
Társadalmi hulladék, aki az 1.0 swiftjére spoilert rak meg no fear matricát aztán bömbölteti belőle lady gagát..
2. voltam
7/24 A kérdező kommentje:
Bocs nemtudtam hogy ide a luxusautós sznob 3 diplomás beképzeld emberek járnak válaszolni. Nyilván nem azért akarom megcsinálni mert nincs barátnőm.Szimplán csak hogy az autó kicsit jobban nézzen ki ennyi.Mellesleg nem szeretem lady gagát ;) És ha szorulásod van akkor ne rajtam töltsd ki hanem irj normális választ vagy mennyj innen a redvába.
2010. júl. 16. 11:55
9/24 anonim válasza:
Szerintem ne tuningold. Nincs annál szánalmasabb mint 1 gagyi tuning Suzuki ami annyira csúnya h az már fáj. Hagyd meg gyárinak és így csak 1 átlagos Suzuki lesz nem 1 még jobban csúnya suzuki.
10/24 A kérdező kommentje:
de egy body kit töl szebb lesz nem? legalábbis az alapnál nem lehet rondább
2010. júl. 16. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!