Lehetséges ennyit alkudni?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta hogy egy listaáron 6.3 milliós autót elhozott 4.6 millióért. Egyedi rendelés, nem készleten lévő autó.
Lehet ennyit alkudni?
2019. okt. 7. 21:34
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de gondolom nem kérte az extákat. használt autónál én félárral indítok vásárláskor. Ha félúton találkozunk, akkor mindenki jól járt. Az is alap, hogy többért van hirdetve minden, mint amennyit kapni akarnak érte. Szalonban nem tudom ez hogy működik.
3/7 Nyakasparasztgazda válasza:
#2 ha nálam fél árral indítanál, akkor ott köszönnék el....
4/7 anonim válasza:
#2 "mennyit engedsz a feléből tesó?“
5/7 anonim válasza:
#3 100% magyar vagyok, és igen, sokan elköszönnek. Mások meg nem, mert kell nekik a pénz. 1 millióra mondják, én ajánlok 500 ezret, végül megegyezünk 7-800 körül. Nincs ebben semmi különös. Főleg ha eredetileg is 7-8-at akartak kapni a kocsiért, ami 7-8-at ér. a fillérbszók meg nem engednek 1 forintot se, de nem is tudják eladni a kocsijukat évekig.
6/7 anonim válasza:
Szokták mondani, ha valaki fél árat ígér, az már vevőnek számít. De én körberöhögnélek, aztán mehetnél amerre akarsz autó nélkül. Reális áron hirdetem meg mindig amit el akarok adni, minimális alku fér bele csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!