Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sérülés keletkezhet...

Milyen sérülés keletkezhet egy auton ha lassan neki gurul egy fànak?

Figyelt kérdés
Én így jàrtam parkolàskor ,most haza értem de még nem mertem megnézni legjobban a horpadàstol paràzom .
2019. okt. 7. 14:50
1 2
 1/11 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nyilván meg ne nézd mit müveltél vele,hiszen amit nem látunk az nincs.......
2019. okt. 7. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne nézd meg.

Lehet semmi nem látszik rajta, lehet sérült a lökhárító, de mivel az műanyag van némi rugalmassága, nem törik azonnal előbb hajlik, ha törik általában hallatszik is.

A fém horzsolódhat, vagy horpadhat, de az is lehet, hogy semmi nem látszik rajta... tehát ne nézd meg :-)

2019. okt. 7. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb esetben csak a fényezés karcolódott, horzsolódott le. Rosszabb esetben ha lökhárítóval gurultál neki, behorpadt a műanyag, még rosszabb esetben el is tört.
2019. okt. 7. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ilyen hülye kérdést feltenni.

Te gurultál neki és nem nézted meg?

Erre nincs válasz.

2019. okt. 7. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg semmi baja.
2019. okt. 7. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit jelent a lassan.

Mert ha 1-2 km/h, akkor valószínűleg semmi. De ha mondjuk 10 km/h, akkor valószínűleg a lökhárító kuka.

2019. okt. 7. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan vannak ilyen sötét emberek?

Nem azt mondom, én is bénáztam már, tolattam-mentem neki dolgoknak, de csak kiszálltam megnézni, hogy gáz van-e vagy sem... :D

2019. okt. 7. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:
kicsit meghorzsoltam , már nem birok rá nézni sem elfogom adni...
2019. okt. 7. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Ezt kár volt. Eddig valósnak tűnt a kérdés, de innentől trollság. Ki az a hülye, aki egy karcolás miatt jelentős bukóval eladja a kocsiját. Aki dolgozott érte, az semmiképpen sem. Aki úgy szerezte a rávalót, mint a győri polgármester jachtozós barátnői, az már inkább... jajj, megtelt a hamutartó, rá sem tudok nézni, eladom az egészet... kb. ilyen szintű a rinyálás.
2019. okt. 8. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam ezzel lenni. Persze sosem gondolom komolyan. Saját hibás sérülésem hála istennek még soha nem volt, még karcolás se. De kavicsfelverődések az autó elején vannak szép számmal. Mikor egy újabbat felfedezek, fél napig rossz kedvem van tőle, ha nem muszáj nem is megyek ki a garázsba hogy ne is lássam. Aztán pár nap elteltével valahogy megemésztem a dolgot és már nem zavar annyira.
2019. okt. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!