Hol tudnék új vagy enyhén használt 125ccm-es 2 ütemű Kross motorbiciki motrot venni?
Figyelt kérdés
Van egy 49ccm-es Kross motrom viszont terepre akarom használni viszont 49ccm nagyon kevés terepen és épp ezért kéne a 125ccm-es motor.2019. okt. 5. 18:20
2/12 anonim válasza:
Motor, motorom !!!
MOTORT !
Tanuljátok már meg.
3/12 anonim válasza:
Ahogy második írta,: nem motrom, mmotrot, hanem motorom és motort! Illetve nem kross hanem cross! A "motorbicikli motrot" pedig egy teljesen értelmetlen szóösszetétel.
Lehet lepontozni, de aki írni, illetve magát kifejezni sem tud helyesen, az ne a motorozással foglalkozzon, hanem a helyes beszéd megtanulásával!
4/12 anonim válasza:
Képes motor, használtautó.hu,jófogás, motorhirdetés.com stc.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki a kérdésnek megfelelően válaszolt <3.A többi válasz amely a helyes írásról szól azt teljesen megértem, de amikor a kérdés tettem fel akkor nagyon fáradt voltam ezért vétettem el pár szavát.
2019. okt. 9. 21:04
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdésben nem úgy értettem hogy motorbiciklit akarok venni hanem magát MOTROT szeretném megvenni hogy át tudjam a 49-ről építeni 125-re magát a MOTORBICIKLIT
2019. okt. 9. 21:08
8/12 anonim válasza:
Nem MOTROT hanem MOTORT! Nem MOTROM hanem MOTOROM! Olyan szó pedi, hogy KROSS nem létezik!
9/12 anonim válasza:
A "kedves" kérdező privát üzenete:
"tok mindegy hogy hogy van irva en a kerdesemre kertem valaszt okoska"
Számomra ebből az derül ki, hogy a kérdező telibesz@rja az eddigi figyelmeztetéseket, nem hajlandó (csak azért sem) helyesen, magyarul írni. Plusz a privát üzengetés miatt egyenes embernek sem tartom. Nos, most lehet lepontozni, kedves "okoska". Én nem bújok a privát üzengetés mögé.
10/12 anonim válasza:
A “motrot”-tól engem is kiver a víz, de válaszolok a kérdésre. Szóval te csak a meglévő 50es motord vázába szeretnél egy 125ös blokkot beépíteni. Reménytelen vállalkozás. Nem elég csak a blokkot kicserélni. Amit még kéne: hátsó kerék, láncszett, első-hátsó fék, teljes kipufogórendszer, km/h és fordulatszámmérő spirál, összes bowden, gyújtás elektronika, km/h és fordulatszámmérő óra. Nem vagyok benne biztos, hogy mindent felsoroltam. Szóval 100x egyszerűbb eladni az 50est és venni egy 125öst. Pl Yamaha DT-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!