Alfa Romeo GT-ről kérdések?
Mennyire megbízható a benzines(dízeles nem jöhet szóba)?
Vannak-e típusbetegségei?
Lehet-e szerezni hozzá búra nélküli lámpákat?
Mekkora összegnél indulnak a használhatóak?
Alfa GT, ugyan higgadj már le....... :/
Inkább arról álmodozz, mit fogsz holnap mondani ha a matek házit kérdezik!
Menj aludni, tudod, a nyolcadikat meg kell nyomni, ha tovább akarsz tanulni!
18 éves vagyok, szóval nem kell a nyolcadikat megnyomni mert már régen sikerült
Matekból jó vagyok, nem jelent problémát a házi;)
Amúgy a teljesen felesleges beszólás-próbálkozás után jöhet normális, hozzáértő válasz is!
Felnőttől még nagyobb gáz, a "búra nélküli lámpa" kérdése.
Egy 14 évesnek még meg lehet bocsájtani az ilyen álmodozást.
És most tudsz rendelni a W...-en olyan kütyüt, ami turbó hangot ad, ha belecsavarozod a kipuf csőbe.
(Original Turbo Sound Whistle)
Kétezer magyar pénz!
Attól aztán olyan GT-s hangja lesz!!! :D
Nem értem, mi a gond, emberek. 14 éves ha álmodozik Alfa GT-ről, az ok, de nincs pénze rá, na meg jogsija. 18 évesen már ciki álmodozni róla, meg a legtöbb ilyen fiatalnak pénze sincs rá. 20+ évesen meg már komoly autót kell venni, mert miért extraciki ilyen sportkocsin gondolkozni... Áruljátok már el nekem, hány éveseknek való ez a kocsi? 14-18 közt, azaz 16? :D Nem Ferrarit akar venni, hanem Alfa Romeo GT-t, ami viszonylag olcsó a használtpiacon, egy középiskolás meg tud spórolni ennyi pénzt, ha keményen dolgozik.
Kérdező, ha erre vágysz, és van is rá pénzed, addig vegyél sport(os)kocsit, amíg nincs családod. Idővel ráérsz racionális autót venni.
A kérdéseidre viszont nem valószínű, hogy itt fogsz értelmes választ kapni. Nézz utána Alfa fórumokon, esetleg csatlakozz egy FB csoporthoz, biztos kapsz választ a kérdéseidre.
Végre egy értelmes válasz, köszönöm!
Egyébként azért szeretnék ilyet mert megfog benne valami, egyszerűen gyönyörű autó lett(persze ez szubjektív kinek mi a szép)
Nem is azért szeretnék ilyen autót mert húha sprotos, lehet kúpolgatni, dehogyis
160Le-vel sehol nem lehet kúpolni, a csattogtatást meg egyenesen utálom, matricákat szintén, nekem a sima egyszínű (max 2 de az se mindegyiknél) ami tetszik
Körbenézek ilyesmi fórumokon, csoportokban
Amúgy érdekes, hogyha valakinek nem a vw golf az álma, vagy az f-es astra akkor már 14 éves, külön gratuláció ehhez a gondolatmenethez!
Inkább ahhoz a gondolatmenthez kéne gratulálni,amit nem sokkal ezelőtt előadtál,hogy nem a neked tetsző válaszokat kaptad,így aztán fogod magad azt leaynázol mindenkit........
Gondolom ezzel a "végre egy értelmes" válasszal,hogy kérdezz alfás fórumon ki lettél segítve.Feltételezem ez magadtól eszedbe sem jutott......vagy hogy hasznald a gyakori keresőjét es egy kicsit szétnézz a már 3millio masik megvalaszolt alfás kérdésnél!
És nem,nem az a baj hogy nem a nígyesgófot meg a suzuki stiftet akarod venni,hanem az hogy 18éves suhancként idejössz akkora arccal mint ide dubai,miközben annyira kotta vagy a témához hogy borzasztó!Még mielőtt jon a szokásos,ez az oldal azert van hogy kérdezzek duma,azert nem árt tudnod hogy kérdezni sem muszáj ám,főleg ha nincs értelme és/vagy megkérdezték már előtted 500-an és/vagy lusta vagy használni/keresni a neten 2 perc erejéig.
Nem véletlenül vagy 19%-os :D
Itt nem az a baj, hogy nem nekem tetsző válaszokat kapok, ha azt mondjátok, hogy nem jó ez az autó mert..., akkor minden okés, elfogadom, itt az a probléma, hogy szerintetek 14 éves az akinek Alfa GT kell, meg vegyek hozzá hang rásegítőt, ja mert biztos azért kell, hogy én keménykedjek vele a városba,arra ott a Civic stb.,van belőlük egy rakással, szeretek felébredni rájuk
Mielőtt kírtam utánanéztem, a GT-ről nem találtam sok kérdést, valamint 9 tanítási óra után még jöttök ezekkel az ordas nagy f***ságokkal, azért az kemény
És igen ez egy értelmes válasz volt, nem úgy mint a többi
Én a helyedben a %-ból nem vonnék le messze menő következtetéseket,tekintve hogy itt a hasznos/nem hasznos opciokat itt kb mindenki tetszik/nem teszik a válasz gombnak használja.......itt is le pontoztál már minden választ,bár hidd el hogy a legkevésbé sem érdekel.....a %-om meg főleg nem.Kár higy a kérdéseket nem lehet pontozni.....lennének ott is meglepetések.....
Egyébként durva hogy meg vagy sértődve a válaszokon a kérdésedben lévő "búra nélküli lámpa" után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!