Mennyire gáz egy 26 éves piros 3as 1,4-es Golf-al járni 35 éves férfiként?
Figyelt kérdés
Amúgy teljesen jó állapotú az autó nem egy ütött-kopott rozsdafészek. Egy idős embertől vettem én vagyok a 2. tulaja 180000km van benne. Pont ezért sajnálom eladni,mert megbízható,hibamentes egyszerű technika. Csak sokszor kisebbségi érzésem van benne,mert szinte mindenkinek újabb autója van.2019. okt. 5. 12:37
1/8 anonim válasza:
35 évesen barátom legyél már picit tökösebb. Én is annyi vagyok. Pont leszarom, hogy ki mit gondol, ha nekem az jó. Amúgy meg ki mondja meg, hogy mi a gáz? Szerintem az a gáz, amit az ember saját maga annak érez.
2/8 anonim válasza:
Senki kivetnivalót nem látok benne.
Egyébként meg nézd a jó oldalát, legalább nem Suzuki...
3/8 anonim válasza:
Én 39 vagyok és egy 2001-es polo classiccal járok.Pont nem érdekel ki mit gondol,nekem tökéletesen megfelelő.
4/8 D. Brasco válasza:
Ezek a "szerintetek gáz/ciki" kerdetű kerdesek annyira szánalmasak eezen az oldalon......ha neked jó/tetszik/megfelel akkor mit érdekel az téged hogy mas mit gondol?!
5/8 anonim válasza:
Normál esetben az ember serdülőkor után kinövi ezt a ciki/nem ciki kérdéskört.
Szerintem az a gáz, hogy te még 35 évesen is azon izgulsz, hogy ismeretlenek mit gondolnak rólad.
6/8 anonim válasza:
Az, autoval semmi baj, de hogy te itt tartasz az, nagyon gáz
7/8 anonim válasza:
5# ott a pont!
Annyira ciki, amennyire te annak érzed. Ki nem sz@rja le?
A farokméregető bmw-s csoportba szeretnél tartozni?
A 2000 előtti autók értékesebbek, mert meg vannak csinálva, van bennük anyag. A mostaniak a 10 éves korukat sem fogják megérni. Ha lenne pénzem, felújítanék egy veterán autót, ami vagy 30-50 éves. Az egyedüli hátrányuk, hogyha egy modern tankkal neked mennek, akkor halott vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem izgat engem se mit gondolnak rólam,de azért lássuk be a felnőtt világ is olyan mint a gyerek: kinek van jobb,szebb játéka(autó,ház,feleség...)
2019. okt. 6. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!