Yamaha Jog 70-esre átépíteni, megérné?
Szerintem nem, mivel amennyi energiát, pénzt meg időd rászánnál, amíg abból szakszerűen működőképes járművet csinálsz, abból tudnál venni egy jobb 125-öst is akár. Illetve nem lesz annyival jobb.
Ha ez a hobbid, élvezed, és nem akarsz 125öst vagy nagyobbat, akkor hajrá, úgy megéri :) Viszont akkor meg nem értem, miért tetted fel a kérdést.
Nyilván ez egyénfüggő. Van, akinek megéri, van, akinek nem. Mi nem tudhatjuk, te melyik csoportba tartozol, csak azt tudjuk leírni, hogy nekünk megérné-e.
Első vagyok.
Ha napi 60 km-t használod, akkor meg végképp más megoldásban gondolkoznék a helyedben.
Oké, 60 ezer az alkatrész. És a munkadíj? Vagy magadnak csinálod? Akkor valszeg istentelen sok időd, energiád fog rámenni és nem is lesz jó a végeredmény, hacsak nem értesz hozzá alaposan.
Az ilyeneknek szokott olyan gyakorikérdés lenni a vége, hogy "tuningoltam az xy járgányom, de most lassabb meg többet fogyaszt, mit csináljak segítsetek".
Én a helyedben azt a 60 ezret arra költeném, hogy megcsináljam a "B125" becenevű jogsit, amiután eladnám a kisrobogóm és vennék valami normális 125-öst 350 ezer körül.
Szerintem nagyon sok fejfájástól kímélnéd meg magad így, illetve lenne egy motorod, amivel a napi 60-70 sem kínszenvedés, hanem élvezet.
Illetve valszeg kevesebbet fogyaszt, mint egy tuningolt 70es és a fenntartása is olcsóbb.
De azt is irod hogy most szét pörög, akkor a nagyobb hengerrel még inkább hülyére pörög.
Mivel ezekbe olyan az áttétel hogy maxon pörög 55-nél, akkor mit és hogyan akarsz 70-et menni vele.
A nagyobb, 125-ös motornak olyan az ereje és az áttétele is hogy 100-at megy maxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!