Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha Jog 70-esre átépíteni,...

Yamaha Jog 70-esre átépíteni, megérné?

Figyelt kérdés
70-es hengerszett (naraku, főtengely (naraku), 17,5-ös karbi, sport légszürő, malossi variátor. A felsoroltakat szeretném kicserélni a robogón. Most csak a fékek vannak erősebbre cserélve. Megérné az átalakítás?

2019. okt. 3. 12:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Napi 60-70-t használom most is. De 55 körül van a vége és szétpörög mire beérek munkahelyemre vele és még viszonylag lassan is.
2019. okt. 3. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mivel amennyi energiát, pénzt meg időd rászánnál, amíg abból szakszerűen működőképes járművet csinálsz, abból tudnál venni egy jobb 125-öst is akár. Illetve nem lesz annyival jobb.

Ha ez a hobbid, élvezed, és nem akarsz 125öst vagy nagyobbat, akkor hajrá, úgy megéri :) Viszont akkor meg nem értem, miért tetted fel a kérdést.

Nyilván ez egyénfüggő. Van, akinek megéri, van, akinek nem. Mi nem tudhatjuk, te melyik csoportba tartozol, csak azt tudjuk leírni, hogy nekünk megérné-e.

2019. okt. 3. 12:55
 3/9 A kérdező kommentje:
B jogsim van. 125-ösre kellene már a másik ami plussz idő stb. Mivel "minden" cserélve lenne ebből következtetek, hogy tartóssággá nem csökkenne vagy tévedek?
2019. okt. 3. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Egészet 60-ért megtudnám vásárolni(tuningok).
2019. okt. 3. 12:57
 5/9 D. Brasco ***** válasza:
Es ennek mi ertelme lenne??!?55helyett menne mondjuk 65-70et...na bumm......cserébe meg alsó hangon 1literrel tobbet fogyasztana.napi 60-70km-re eleve nem kinoznan se magamat se a gepet hogy robógózzak!Add el rakd mellé a tuningra szant 60-at meg még egy kicsit azt vegyel egy swiftet.....csokolom.az menni is fog meg még csak el sem azol benne meg fűtes is van
2019. okt. 3. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha napi 60 km-t használod, akkor meg végképp más megoldásban gondolkoznék a helyedben.

Oké, 60 ezer az alkatrész. És a munkadíj? Vagy magadnak csinálod? Akkor valszeg istentelen sok időd, energiád fog rámenni és nem is lesz jó a végeredmény, hacsak nem értesz hozzá alaposan.

Az ilyeneknek szokott olyan gyakorikérdés lenni a vége, hogy "tuningoltam az xy járgányom, de most lassabb meg többet fogyaszt, mit csináljak segítsetek".

Én a helyedben azt a 60 ezret arra költeném, hogy megcsináljam a "B125" becenevű jogsit, amiután eladnám a kisrobogóm és vennék valami normális 125-öst 350 ezer körül.

Szerintem nagyon sok fejfájástól kímélnéd meg magad így, illetve lenne egy motorod, amivel a napi 60-70 sem kínszenvedés, hanem élvezet.

Illetve valszeg kevesebbet fogyaszt, mint egy tuningolt 70es és a fenntartása is olcsóbb.

2019. okt. 3. 13:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen én csinálnám mivel autószerelő vagyok és szeretek szerelgetni. Köszönöm a válaszokat marad gyári.
2019. okt. 3. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

De azt is irod hogy most szét pörög, akkor a nagyobb hengerrel még inkább hülyére pörög.

Mivel ezekbe olyan az áttétel hogy maxon pörög 55-nél, akkor mit és hogyan akarsz 70-et menni vele.

A nagyobb, 125-ös motornak olyan az ereje és az áttétele is hogy 100-at megy maxon.

2019. okt. 3. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb lenne az biztos.
2019. okt. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!