Nem mindig megy a vezetes, ez normalis?
Alapvetően nem parázni kell, hanem okulni a hibákból.
Én még jogosítvánnyal a kezemben is rendre csináltam a hülyeségeket, apró figyelmetlenségek, rutintalanságok amikből akár törés is lehetett volna. NYilván megijed az ember, elente kicsit le is blokkol. Később meg már a mindennapi vezetés részévé válik, hogy bármennyire is figyelsz elkövetsz hibákat, csak rutinosabban fogod korrigálni őket.
Nyilván tökéletes soha nem lesz semmi. Az utcán is ha sétálsz akkor is lesz olyan, hogy megbotlasz, vagy elesel.
Nekem kb 7 éve van jogosítványom, vezettem pár tízezer kilométert mindenfelé baleset és büntetés nélkül de nekem is van olyan, hogy rossz napom van és benézek dolgokat.
Ez nem csak a vezetésre igaz, van amikor az ember jobb ha inkább nem nyúl semmihez.
Hány órád van?
Én is most vagyok tanuló. Egyik nap se egyforma. Egyszer jót vezetek aztán következőleg montha nem is én ülnék a kormánynál.
Ezek gyakori hibák gyakorlott vezetőknél is.
Szóval ne aggódj amiatt, ha újra kell menned. Sokakkal előfordul. A lényeg inkább az, hogy ne parázz 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!