Ha ebből megiszok 2-t, akkor lehet még vezetni vagy kimutatja a szonda?
Kettő ilyen kb 1 óra alatt kiürül.
De még 1-től se fogsz balesetet okozni. Persze a szonda kitudja mutatni. De nem valószínű, hogy kifogja. Ez olyan 0.13 gramm a vérben. Vagyis nem léped át a határt ami a 0,2g a vérben. Nem tudnak megbüntetni. Lehetséges, hogy jegyzőkönyvbe veszik. Akkor választhatsz. Vagy elismered és akkor kapsz csekket meg néhány büntetőpontot... Vagy nem ismered el és nem lesz semmi. Mehetsz tovább az utadra.
Hát még mindegy, mert megittam, de később megyek. Nem érzek semmit magamon, a szondától tartok. BL meccsek, stb.. szerintem ilyenkor gyakrabban szondáztatnak. Ez a sör vicc kategória egyébként,.
47kg vagyok. :))
Megihatod, de miért is akarsz ilyet inni?
Azért mert a dobozán rajta van a sör felirat?
Kizárt, hogy az íze miatt, alkohol meg lényegében nincsen benne.. ha megeszel egy érett banánt, annak is magasabb az alkohol tartalma, pedig nem írják rá.
Sőt sok ember emésztő rendszere működhet mini szeszfőzdeként:
Oh basszus én 5%-ra gondoltam. :D Tiszta gáz.
9, meccset néztünk és én szeretem a sört és kocsival voltam. Oké van taxi is meg sofőrszolgálat, úgy szoktam általában de most így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!