Walk w1th mee kérdése:
Ha a barátnőm ivott, és én csókolóztam vele, akkor a szonda kimutatja és elvehetik a jogsim?
Figyelt kérdés
csak úgy kiváncsiságból..mert ma smároltam vele és ivott,és én éreztem hogy alkoholt böfögtem vissza:D2014. aug. 31. 23:47
1/5 anonim válasza:
nem hiszem, mert a szonda a véralkoholszintet jelzi, nem a piától bűzlő szájszagot... :D
2/5 A kérdező kommentje:
:D.najó..csak mert paráztam és mondtam neki hogy megverem ha miatta nem lesz jogsim többé..:D
2014. szept. 1. 00:25
3/5 anonim válasza:
nyugi, nem veszik el a jogsid, még ha kerülne alkohol a szervezetedbe az bőven a megengedett érték alatt lenne
4/5 anonim válasza:
"a szonda a véralkoholszintet jelzi"
Ez téves, az egyszerű szonda, amit megfújatnak veled (érted, fújatnak), az a kilégzett levegőből mér. Az elvileg mutathat valamit, de valószínűleg olyan minimális értéket, ami a tűréshatáron belül lesz. Ha mégsem, akkor visznek vérvételre, ott már valóban véralkohol-szintet mérnek, és az viszont garantáltan nem fog semmit mutatni ilyen esetben. Ergo a jogsi nincs veszélyben.
5/5 anonim válasza:
Ha jelez a szonda a leheleted miatt, kérheted, hogy várjatok 20 percet, és újra megfújod. Akkor már a véralkoholtól függő értéket mutat, nem azt, hogy mi van a leheletedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!