98-ban ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványomat. (B-kat). Azóta nem volt rá szükségem, és nem végeztem el az utánképzést. Most sem a B-kategóriára lenne szükségem, hanem csak az smkp.-ra.
Korábban abból is levizsgáztam külön, de nincs meg az az igazolvány.
Szóval kérelmezhetem-e a segédmotoros jogosítványom másolatát, és mi ennek a menete ?
A B-kategóriás utánképzésre sem pénzem, sem pedig akaratom nincs.
azért egy kis önmérsékletet, srácok! 98 elég régen volt. Azt sem tudjátok, mi történt. A kérdező hibázott 21 éve. Mit kell ezen rágódni? Kérdezett valamit, erre válaszoljunk! Szerintem pl. a 21 éve bevont jogosítvány olyan, mintha nem is lenne. Alighanem újra kell kezdened. De a kormányablakban meg fog
2019. szept. 26. 19:40
12/21 anonim válasza:
fogják mondani.
2019. szept. 26. 19:40
13/21 anonim válasza:
Most nehogy már azért megkövezzetek valakit mert fiatalon egyet hibázott!? Igaz az nagyobbacska hiba volt, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, eltelt 21 év, ezalatt rengeteget változik az ember. Most ha ti 18 évesen egyszer egy-két feles után ülnétek be a volán mögé szerintem ti se szeretnétek hogy 40 évesen még mindig a 21 évvel azelőtti ballépés alapján ítélnek meg. A kérdésre válaszolva, ezidő alatt az ember sokat felejt, szerintem nem fognak neked csak úgy kiadni egy AM-et hogy 21 éve nem vezettél közúti járművet. De kérdezz utána a kormányablakban.
2019. szept. 26. 19:54
14/21 anonim válasza:
Ne hisztizz, föltettél egy kérdést, és én jószívűen ;) felsoroltam, hogy miket vezethetsz.
Azért azt is tegyük még ide: egy ilyen "emlékkel" nehogy már te oszd az észt.
2019. szept. 26. 20:02
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Hol volt itt részemről észosztás ?
Fordítva ülsz a lovon.
Az ilyen megmondók szentül meg vannak győződve arról, hogy mennyire frappánsak, és viccesek voltak, és hogy megmondták a magukét.
Pedig csak szánalom a köbön, ami mellesleg lepereg rólam.
Szép estét mindenkinek.
Találkzozunk az utakon jogsival, vagy anélkül.😜
2019. szept. 26. 20:14
16/21 anonim válasza:
Szerintem újra kell raknod a jogosítványt és jelenleg nem vezethetsz semmit. De ha csak segédmotornak kellene én vennék egy elektromos bringát, vagy valami nagyobb rollert.
2019. szept. 26. 20:30
17/21 anonim válasza:
Fölösleges lenne szánakoznod, különben sem tartok rá igényt.
Cserébe én sem szánlak, sőt inkább megnyugtat, hogy alapos okkal vették el a jogosítványodat. Pffff.
2019. szept. 26. 21:02
18/21 anonim válasza:
Ha valakinek bevonják a jogsiját, az az összes kategóriára érvényes, nem csak arra, amivel szabálytalankodott. Persze lehet méltányossági kérvényt benyújtani, ezt általában azoknak adják meg, akik pl. kocsit vezettek részegen, de amúgy kamionsőförök. És ebben az esetben az E kategória megmarad. Persze ez téged nem érint. Szerintem újra kell vizsgáznod mindenképp. De a legjobb tényleg az, ha bemész a megfelelő helyre.
2019. szept. 26. 22:58
19/21 anonim válasza:
Szia! Teljesen átérzem a hekyzeted... Én is hasonló helyzetben vagyok. Az ember hibázik, majd jó esetben megbánja. Mi megbántuk. Ha tamadtok azzal csak rosszabbat tesztek. Nem tudjatok elképzelni sem milyen egy pillanat alatt elveszíteni a jogosítványt egy hiba miatt, azután meg télen fázni, buszozni, esőben ázni... és nem tehetsz ellene semmit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!