Ittas vezetés miatt bevont jogsi. Mit vezethetek?
98-ban ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványomat. (B-kat). Azóta nem volt rá szükségem, és nem végeztem el az utánképzést. Most sem a B-kategóriára lenne szükségem, hanem csak az smkp.-ra.
Korábban abból is levizsgáztam külön, de nincs meg az az igazolvány.
Szóval kérelmezhetem-e a segédmotoros jogosítványom másolatát, és mi ennek a menete ?
A B-kategóriás utánképzésre sem pénzem, sem pedig akaratom nincs.
Köszönöm előre is.
Ha a kresznek az egyik alapszabályát nem tudtad betartani akkor vajon szükségünk van rád az utakon?
Sajnos nincs semmilyen befolyásam e téren,de ha lenne ezután max biciklit vezethetnél a hátralévő életedben.
Oda rúgsz, ahol a legjobban fáj.
Nem elég, hogy azóta nem vezettem, nem is ittam, erre jössz te, és a falhoz állítasz. 😂😂
Kegyelem bűnös lelkemnek.
Mit lehet vezetni jogosítvány nélkül?
pl.
-naplót
-kecskét
-váltóáramot
-biciklit
-dodgemet
stb.
Sajnos ez egy olyan "érzékeny" téma azoknak akik beleestek.
Nincs csodálkozni való,rengeteg híradást hallani a diszkós hazajárós fára felcsavarodós emberkék akcióiról.Lehet,téged,nem kellene azonnal mágjára rakni,de mivel nem tudunk / nem kell tudjunk semmit a te "esetedről" ezért önző módon gondolhatunk a legrosszabbra is.Ilyen a világ :(
Húú de sötét van itt !!!
Én egyszer életemben piásan vezettem.
No de ezek a válaszolók naponta kimennek, és köztünk járkálnak. Ilyen mentalitással, és ésszel. Bravó !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!