Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első motornak 92es Virago...

Első motornak 92es Virago 535, vagy 98as hatszázas Bandit?

Figyelt kérdés
Tudom, teljesen más kategória, de mindkettőt volt szerencsém kipróbálni, és hasonlóan szép élményt nyújtottak. A két motor közül lehetőségem van választani egyet, és nagyon nehéz a döntés. Fontos szempont, hogy megbízható legyen, nem túl drága a karbantartás, és ha néhány év múlva le akarom cserélni, akkor a lehető legkisebb legyen az ertekvesztése.

2019. szept. 26. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Azt, hogy te hogy érted az a te dolgod.Ettől függetlenül hibás az állításod. Egyébként én vagyok hülye, hogy vitatkozom egy olyannal aki szerint egy suzuki bandit vagy egy chopper egy és ugyanaz. Mert ugye ezt leírtad.
2019. szept. 27. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Olvass vissza, írtam, hogy elég nagy különbség van a két motor felhasználói között.

Alternatívákat javasoltam a kérdezőnek, amik jók lehetnek még neki. Ezek közül csak a Suzuki LS volt chopper, a többi naked. A csupaszság (látszódó motorblokk) közös pont és itt vége, nem írtam hogy ugyanaz a két fajta. Ezen nem tudom, mit nem lehet megérteni.

Részemről én befejeztem, ha felfogod, ha nem. Több időt kár belefektetni ebbe az eszmecserébe.

2019. szept. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!