Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kutasok ti mennyi borravalót...

Kutasok ti mennyi borravalót kaptok naponta?

Figyelt kérdés

2019. szept. 22. 19:38
1 2 3
 11/21 Mr.Q77 ***** válasza:
77%

Elnézést hogy nem a kérésre vonatkozik a válaszom

10/10

Ez most trollkodás vagy neked tényleg mindig a kutas tankol és te adsz neki 200 Ft-ot? (nincs lyukérzéked?)

És te addig mit csinálsz, nézed a felhőket?

Lehet én vagyok hülye és sokaknak ez normális, de nekem eszembe nem jutna hogy mással tankoltassak és még pénzt is adjak érte.

Ez kb olyan mintha a kifizetnéd a fagyisnak a fagyit és csúsztatnál még neki pár aprót hogy a gombócot a tölcsérbe rakta ...

2019. okt. 11. 09:30
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
#11: Ezek meg egy oka lehet, nem cska ilyen fillérb/szó emberek vannak (általában én is magam tankolok). Pl. Nem ért hozzá, nem érdekli, nem akarja összekoszolni magát, nem is tudja rendesen hogyan kell csinálni, ennyiért már lemossák a szélvédőt, esetleg nézet egy guminyomást. Közben megiszik egy kávét. Elegáns öltözetben nem akar kockáztatni, hogy összekoszol pl egy zakót és még lehetne sorolni.
2019. okt. 11. 09:34
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

Első válaszoló vagyok ismét.

Igen a napi átlag nappalosban 20 ezer.

Nem dolgozok 20 napot 15-t max abbol a fele ejszaka, mivel 12 orazunk, de nincs hetvege,unnepnap semmi.

“Rohangalnak a jobb autokhoz a kutasok”

Nem tudom mas kutakon hogy megy nalunk ha nem ugrok azonnal minden egyes bejovo autonal akkor lecseszes jar.

Igazabol ugy jon ossze ez a jattos dolog hogy ugye kapok en a kutas (ha kapok) a tankolasert,szelvedo mosasert,kerekek megnezeseert,fagyallo leellenerzese stb szoval ertitek.. meg ugye sokan adnak borravalot bent a shop reszlegben is. A ketto ossze adodik es a muszak vegen osztjuk szet. Ejszakasban szinte semmi vagy nagyon keves jatt van de cserebe nyugis mert max kamionosok jonnek megallni inni egy kavet vagy ilyesmi.

2019. okt. 16. 22:16
 14/21 Mr.Q77 ***** válasza:

12#

Igazad van kicsit elhamarkodottan kaptam fel a vizet. Tegnap én is tankoltam és pont előttem egy középkorú hölgynek tankoltak /nézték az olajszintet stb.

Persze legtöbb pasinak magától értetődő dolgok ezek egy fiatal/idős (egyedülálló) Nőnek nagy segítség lehet + nekem csak benzines kocsim van/volt a dízel az valóban sokkal büdösebb "nyomot hagyósabb"

amúgy nem tartom magam fillér basz@nak :) csak sztem a legdrágább dolog a fölöslegesen kiadott pénz.

De valóban sokan lehetünk akinek ez "megéri"

2019. okt. 17. 10:21
 15/21 anonim válasza:
12%

Lukoil 12órában fix éjszaka 1 emberes ablakos rendszerben napi 200-400ft között, ha "Qrvajó" napod volt akkor 500ft rotyog a zsebbe nap végén. Kutya nem jár ilyenkor ide csak ilyen girhes cigány formák elhajtani, meg 1-2 nagybanis, kb annyi értelme van itt lenni mintha egy múzeumi teremőr lennél.

Nappalosok 15.000-30.000/fő az alatt be sem jönnek dolgozni.

2019. nov. 11. 03:51
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Havi 1x tankolok nagyon max 2x, forgalmas kúton, mindig épp olyankor érek oda, hogy a kasszánál van 3-5 emberes sor. Adni szoktam egy 500ast, hogy rakják tele, beállok a sorba, mire én vagyok soron, addigra már megvan tankolva.
2019. nov. 18. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Jaj kis uborkák...Nem 100 forintosokból szedi össze a gázsiját egy dörzsölt kutas.

És nem is 20 ezret,hanem ennek többszörösét.

Én is voltam kutas,csak azért tartottam egy zsigulit a merci mellett,hogy kerüljem a feltűnést.

Pontos helyet nem fogok megjelölni,budai oldal.

2019. nov. 19. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:

En egy kis ideig voltam kutas kb 4 evvel ezelott es akkor kb 1000 forint volt a borravalo egy nap alatt. A legtobb 2000 forint volt egy nap, a legkevesebb pedig 50ft egy unnepnapon delelottos muszakban mikor alig jott auto.

A legtobb ember 100-as 200-ast adott, neha volt 500as is es talan 1 alkalommal valaki a kezembe nyomott egy ezrest is. Ez MOL kut volt de a kut nem szamit mert franchise es amugy is aki azert jar oda mert Mol kartyaja van az ceges autoval, kamionnal jon es nem adnak borravalot. Maganszemelyek adnak borravalot.

Valaki meselte hogy Budapesten bizonyos kutakon napi 7000 a borravalo.

2019. dec. 19. 04:23
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
2x hagytam, hogy tankoljon a kutas de másodszor amikor tele kertem kattanasig, nem tankolta tele v 7 l hianyzott a teli tankhoz igy mar köszönöm a szelvedőmet se mossa meg, még, hogy ezert fizessek. Amugy van az egyik kúton egy tök aranyos csaj, mivel kárryaval fizetek igy veszek neki valamit csoki stb.
2019. dec. 21. 19:51
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes,arról egy árva szó sem esett,miért akar neked olyan erőszakosan tankolni egy kutas.

Nem azért,hogy közben a felhőket nézegesd.

Hanem úgy ßasz át hogy teherbeesel.

Szerinted miért van mindig az ablaknál a kassza??

Megkéred,tankoljon 10 ezerért,oké.

Csakhogy...egy fejvakarással jelzi a kassza felé,hogy 10 ezret mondjon,miközben 6 ért tesz bele...

Orrvakarás 5 ezer...

Tarkó vakarás 2 ezer..

A kétszázasodat lehúzza a vécén.

2019. dec. 21. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!