Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Válogatós vagyok, nem találok...

Válogatós vagyok, nem találok megfelelő autót, mit tanácsolsz? (Nő vagyok)

Figyelt kérdés

Aki ideges lesz a kérdéstől, az inkább ne is válaszoljon, köszönöm! Szőke nő vagyok, ezt leszögezném. Max 6-700 ezrem van autóra, nem 2 éveset akarok, de vannak kizárható márkák. BMW, Mercedes, Audi kilőve, Régi Swift nem tetszik, az újabb igen, de drágább. Francia kocsikról rosszakat hallok, félek tőlük. Illetve nem tipikus női autót szeretnék, pl Clio. 10-15 éves Mazdák állítólag rohadnak, Opel Astra uncsi. A Lada még tetszene is, de nem bírom eltekerni a kormányt.

Mostanra már biztos mindenki elkattintott a kérdésemről.:) De ha te nem, akkor ajánlhatnál ezeken kívül valamit. Ha létezik egyáltalán még valami. Köszönöm szépen!

2019. szept. 19. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 650-ért vett klímás Yarist. Eddig csak olajat, ablaktörlő lapátot, izzókat, valamint egy hátsó kerékcsapágyat (12.500 Ft) kellett cserélni.
2019. szept. 19. 18:20
 12/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Taxi
2019. szept. 21. 08:13
 13/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Punto II
2019. szept. 21. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél GAZ-t. Abban ülni is, szarni is, dugni is lehet, ha elég magas. :-))
2019. szept. 21. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak épp autóként nem funkcionál.
2019. szept. 21. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Fogj egy pasit, akinek olyan autója van, ami neked is tetszik.

Legóccccsóbb megoldás. :D

2019. szept. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!