VW Polo. Nem tudok választani két modell között. Vagy csak én vagyok válogatós?
Autóbalesetem volt, kocsim totálkár. Már az új kocsimon töprengünk. Két VW Polo között nem nagyon tudok választani, tul.képpen a 3-as és a 4-es.
A 3-as kereklámpás típus, van néhány nagyon jól felszerelt, az egyetlen probléma, hogy egyáltalán nem tetszik a kerek Mercis lámpája. Egyszerűen gagyinak érzem. Lenne egy keveset futott 1.4-es klímás, szervós. abs-es.
A másik lehetőség a 4-es Polo, amit könnycsepplámpásnak mondanak. Ez nagyon jó lenne, tetszik kívül-belül, viszont vannak gondok felszereltséggel (nincs szervo v még abs sem), vagy pedig már 90E km van a 4 éves autóban.
Most épp nincsen erre jó alternatíva, már végigböngésztük a nagyobb helyeket.
Fehérben és ezüstben kevés van ezekből, más szín nálam nem jöhet számításba (piros, kék, fekete kizárva). Autó viszont kell.
Csak a kerek lámpa miatt nem bólintok rá egy jóra, mert egyszerűen nem tetszik, pedig mindenki szerint jó vétel lenne. Ízlések és pofonok, nem? Vagy csak nagyon finnyás vagyok?
N23
Na csak, hogy tisztában legyünk a Polo generációkkal.. a kereklámpás és a "könnycsepplámpás" (bár én inkább passatlámpásnak hívom) mindkettő IV-es Polo, csak a kereklámpás a Polo IV, a passatlámpás meg a Polo IV Facelift. A Polo III pedig ez (egyébként ebből is létezik sima és facelift) : [link]
Az meg, hogy számodra felmerül, hogy valamiből csak azért veszel rosszabbat mert nem tetszik a lámpája arra inkább nem mondok semmit :)
Mellesleg szerintem stílusosabb a kereklámpa mint amelyik olyan mintha egy Passatból lett volna átlopva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!