Melyiket választanátok a két autó közül, ha választani kéne?
Alfa romeo 155 1.8 1996 vagy Opel astra f 1.6 1999
mindegyik sedan. Nem venni akarok csak kérezem.
Alfa:
Opel:
Egyértelműen Astra, de akkor már GSi
Bár ennyi pénzért amiért ezeket az autókat lehet kapni, én mást vennék, de nem ez volt a kérdés.
Hiába az F-es Astrák a kor német autóinak majdhogynem legalját képviselték, de még így is jobban össze voltak rakva, mind motorikusan, mind szerkezetileg, mint az Alfák. Egyetlen hibájuk a korrózióvédelmük volt.
Szerintem? Szerintem ne akarjunk összehasonlítani egy 1747 ccm-es hengerenkénti injektoros, ikergyertyás, 16 szelepes motort (volt 124 lovas is 1.8-asból), egy központi injektoros, 1598cc-es, hengerenkénti 2 szelepes motorral. (ebből készült DOHC,16v+heng inj. 74kW-tal is)
Tudom, a kérdésben ez szerepelt, mégis a belinkelt Astra egy 1,4 8v-es motorral szerelt modell.
Mellesleg megjegyzem, hogy az F Astrákba, az 1.8 motorjából kihozott 123 lóerőt is.
Egyébként 103 kW az csak 138 ló, nem 140. De ezt tudjuk be az olasz percízségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!