Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes 4 felnit...

Szerintetek érdemes 4 felnit is venni a téli szettbe, vagy csak abroncsot?

Figyelt kérdés
Otthon le tudja egy amator is (mint en) cserelni a kerekeket? Nem kell centírozni meg ilyesmi? A mostani alufelnik amik vannak nyomaserzekelosok, nem lenne baj ha a téli garnitura egyszeru acelfelnikre menne ra?

2019. szept. 18. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát egy kereket le és feltenni csak megtudsz tán csinálni.

Hanem megy kérj meg valakit és megmutatja.

Sokall egyszerűbb ha van külön garnitúra mindenből, nem kell szerelgetni, centirozni , időpontot kérni és várakozni.

No meg nagyon sok pénz az évente kétszer le és vissza szereltetni.

De viszont én meg nem értek a nyomás érzékelőhöz, még az enyém nem olyan.

Majd ezt is megmondja vagy megmutatja valaki.

2019. szept. 18. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Otthon ne gyakorolj szerintem, én ahányszor gumisnál jártam, mindig a cserék után centírozta majd felsúlyozta.
2019. szept. 18. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes (nekem is így van), mert így nem kell a gumishoz igazodni és nem kell egy rakás pénzt otthagyni. Kb. fél óra alatt kicserélem otthon és le van tudva.

"Otthon le tudja egy amator is (mint en) cserelni a kerekeket?"

Ha van kerékkulcsod meg emelőd, akkor ki tudod cserélni.

"Nem kell centírozni meg ilyesmi?"

Centrírozni csak akkor kell a kereket, amikor felnire szerelik a gumit.

"A mostani alufelnik amik vannak nyomaserzekelosok, nem lenne baj ha a téli garnitura egyszeru acelfelnikre menne ra?"

Nem fog figyelmeztetni, ha defekted van. De ezzel igazából együtt lehet élni.

2019. szept. 18. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig minden autón külön felnin volt a téli gumi. És otthon cserélgettem magamnak. A felninek, guminak, pénztárcádnak sem használ, ha fél évente át kell gyűrögetni. CentR(!)íroztatni akkor szoktam ha érzem, hogy ráz a kerék, vagy ha új gumit veszek. Az utóbbi 14 évben nyomásszenzort is mindig vettem a téli kerékszetthez. Nem csak alufelnihez jó, semmi akadálya, hogy lemezfelnibe berakasd. Az előző autómon pl lemezfelniben voltak a szenzorok.
2019. szept. 18. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2019. szept. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!