Első autó dilemma? Francia vs Német?
Első autóm lenne friss jogsival. A maximális keretem 1.5 millió. Dízelt szeretnék a fogyasztása miatt. Évi kb 20 ezer km kerülne bele a számításaim szerinte. De lehet több. A következő kocsik tetszenek
Renault megane 3 1.5 dci 2011 körüli.(rosszat még nem nagyon olvastam róla)
Volkswagen Passat b6 2.0 (sokan szidják)
Skoda Octavia 2010 körüli és Skoda Superb.
#16 vagyok
Azért nem akarsz HDI-t mert a Peugeot nem tetszik... Na én leírtam, hogy még van Citroen, Ford, Suzuki is amit szereltek HDI-vel... csak a Ford-nál TDCI, Suzuki-nál DDiS a neve. Én a dCI motorokról sok jót nem hallottam (legalábis a régebbiekről).
TDI meg csak úgy nem, mind füstöl szét van már, hülyegyerekek, meg kopaszok vezetik a TDI-vel szerelt autókat. Valahogy még nem találkoztam normális TDI-s személlyel. A Passatosok meg különösen, a béemvésekkel egy szinten vannak vezetés szempontjából az utakon... Sok a karlógatós, rapper, füligtetovált, feketébbkezűmintakocsi személy, mindnek Passatja, Golfja, Audija, BMW-je van... Biztos ez ilyen zsák a foltját lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!