Első autó dilemma? Francia vs Német?
Figyelt kérdés
Első autóm lenne friss jogsival. A maximális keretem 1.5 millió. Dízelt szeretnék a fogyasztása miatt. Évi kb 20 ezer km kerülne bele a számításaim szerinte. De lehet több. A következő kocsik tetszenek
Renault megane 3 1.5 dci 2011 körüli.(rosszat még nem nagyon olvastam róla)
Volkswagen Passat b6 2.0 (sokan szidják)
Skoda Octavia 2010 körüli és Skoda Superb.
2019. szept. 16. 12:05
11/22 Barnabas333 válasza:
Pont, hogy kombi kocsin kell vezetni az elején. Akkor megtanulsz mindent. Kis kocsi után átül egy nagyobba nem biztos, hogy érezni fogja.
12/22 anonim válasza:
Első autónak ami tetszik. Még ráérsz kompromisszumokat kötni. Am 1.9 TDI skodákba jó, 2.0 már fososodik de még szar, 1 5 DCI meg semmirekellő.
13/22 anonim válasza:
Ja hát ha sok mindent akarsz szállítani akkor oké. A pénzbeli keret miatt kérdeztem rá a méretre.
14/22 anonim válasza:
Hdi-ben nem gondolkoztál?Legkultúráltabb motor egyike és fogyasztásban verhetetlen,ha karban van tartva az egyik legmegbizhatóbb motor.A kettőstömegü pedig a legjobban bírja,ha van egyáltalán benne!
15/22 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy jó a hdi de nekem nem tetszenek küllemileg a Peugeot-k.
2019. szept. 16. 17:44
16/22 anonim válasza:
ja hat egy autonal mi a fszt szamit a megbizhatosag valoban... citroen ford peugeot suzuki ezek mind kaptak hdi motort ne ilyen hulyesegen akadj mar fel... te ezt mar eldontotted magadban hogy veszed a szr dci meg tdi motoros kocsit, de csak azert mert nemet...
17/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó te akadsz ki magadon. Én csak megmondtam,hogy mik az elképzeléseim. Nem tudom, hogy mire fel ez a felháborodás.
2019. szept. 16. 20:44
18/22 anonim válasza:
Én szeretem a Dci-t volt is Lagunámba 1.9dci 120le de,ha az az 1.5dci motor van a Megane 3-ban,mint a Megane 2-be hát....az 1.9dci fényévekkel jobb.Kevesebb a turbóhiba és nem könyököl ki a hajtókar volt mindkettővel tapasztalatom.Mellesleg a Lagunával 170km/h
19/22 anonim válasza:
Lemaradt :) Szóval a Lagunában a 170km/h olyan,mint a Megane-nak a 100km/h,ha dci akkor Laguna alább nem adnám jobban fekszi az utat,kényelmesebb stb...
20/22 A kérdező kommentje:
2.0 dci ről beszélsz?
2019. szept. 16. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!