Szerintetek nem sok a 276 ezer forint jogsira?
Én egyszer buktam Kresz-en és kétszer forgalmin és úgy jöttem ki kb 200-ra
Szóval sok az
Tételesen milyen árak vannak abban az iskolában?
Nekem furcsa az, hogy előre tudod, hogy mennyibe kerül, és a piac elég telített ahhoz, jogy az alap árakkal ne tudjanak elszállni az iskolák, a különbségek onnan jönnek, hogy a gyakorlati oktatás óra díja mennyi, és a siketes forgalmi vizsgáig mennyi gyakorlásra lesz szükség (amit előre senki nem tud).
Mostanság 180ezer alatt nehéz kihozni a B kategóriát, plusz órákkal könnyen lehet 300ezer körüli összeg, de ezt az iskolák általában kozmetikázzák a hirdetéseukben, inkább kevesebbel próbálják becsalni az embereket.
Tehát, tételesen mennyibe kerül az elméleti oktatás, egy óra vezetés, esetleg az elsősegély oktatás... plusz a vizsga díjak.
A 135 ezer a másik véglet, az sem hihető.
Mostanság már 4000-5000 forint egy óra vezetés, ha csak 30-al beszorzod akkor is kevés a 135ezer, arra meg sehol nem vállalnak garanciát, hogy elegendő lesz a 30 óra (erre utaltam, amikor írtam, hogy inkább kevesebbet írtnak a valósnál, és sokan elhiszik)
Nem az ár a legfontosabb a jogosítvány szerzéshez, hanem egy jó gyakorlati oktató.
Össze lesztek zárva egy kalitkában, egy jó oktató sokat tud segíteni a tanulásban, egy rossz meg elveszi a kedved még a vezetéstől is.
Az sem biztos a hogy a drágább jobb, de nem a legolcsóbb iskolát kellene keresni, hanem egy jó gyakorlati oktatót, és ez sokszor nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!