Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy motorbiciklit keresek tud...

Egy motorbiciklit keresek tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Hali! Előre leszögezném, hogy nem nagyon értek a motorokhoz, de ma láttam egyet az úton velem szembe jönni, ami nagyon megtetszett. Amit tudok róla mondani, az az, hogy két személy is kényelmesen elférne rajta, meg hogy ilyen jó vaskos felépítésű volt. Talán kicsit hasonlított egy chopperre, de nem az volt, azoknál masszívabb volt. És fekete. Bár ez nem sokat számít szerintem. Ennyi jut róla eszembe, nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni.

2019. szept. 5. 20:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez is megeshet, ez az a véglet, aminek a legjobban örülnék XD. De esetleg majd kiülök az út szélére és figyelem egész nap, hogy jön- e. Aztán ha igen, akkor megállítom és megkérdem a csávótól.
2019. szept. 6. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Suzuki intruder 1800 (vagy 1500), meg Yamaha V-max esetleg?
2019. szept. 6. 18:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az Intruder hasonlít, a Yamaha nem annyira.
2019. szept. 6. 19:58
 14/17 JulesTS ***** válasza:
Triumph Rocket III vagy esetleg Boss Hoss?
2019. szept. 7. 08:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Uuuh, a Triumph Rocket III nagyon hasonlít. Esetleg lehetett ilyen, csak bőrtáskákkal? Az lehetséges? Meg az van most még a fejemben, hogy valaki írta, hogy könnyen összetéveszthetem egy nagyon hasonlóval is. Ami igaz, sőt, ennek kapcsán még az is eszembe jutott, hogy lehet hogy ha újra látnám, akkor sem ismerném fel, mert mondjuk máshogy emlékszem rá. :/
2019. szept. 7. 11:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, tegnap megint láttam a szóban forgó motort. Tisztára libabőrös lettem, mikor elment mellettem. Na, sikerült megfigyelnem, hogy hátul két oldalt egy-egy bőrtáska, illetve egy a hátsó ülés mögött. Meg úgy láttam, hogy mindkét oldalon van két-két kipufogó, tehát összesen négy.
2019. szept. 10. 20:52
 17/17 JulesTS ***** válasza:
Honda VF750C Magna lehet mêg. V4-es chopper gyárilag 4 kipufogóval...
2019. szept. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!