Egy motorbiciklit keresek tud segíteni valaki?
Ez alapján szinte lehetetlen válaszolni :) Illetve az is probléma, hogy laikusként valószínűleg egy nagyon hasonlóra is azt hinnéd, hogy az volt az. Esetleg emlékszel a márkára? Vagy hogy modern volt-e a kinézete? Hány lámpás volt, milyen alakja volt a lámpá(k) nak? Doboz volt rajta, ha igen, az hogy nézett ki? Lehet gyárilag a motorral együtt tervezve, vagy lehet utólag felszerelni, ez melyik volt? Esetleg doboz helyett bőrtáska?
Esetleg BMW K1600GT(L)? Vagy BMW R1200GS? Esetleg emlékszel a hengerelrendezésre?
Mit értesz az alatt, hogy masszívabb volt, mint egy chopper?
Nos azt, hogy egy hasonlóval összetéveszteném, nem kétlem. De ez nem baj. Sajnos a márkáját nem tudtam megállapítani, mert nagyon rövid ideig láttam. Kinézete talán nem volt a legmodernebb. A lámpák számát és alakját nem tudom feleleveníteni. Szerintem nem dobozok voltak rajta, hanem bőrtáskák. Azok kinézetére nem igazán emlékszem. Azt hiszem, v-motor volt benne, de ezt nem állítanám biztosan.
Az alatt pedig, hogy masszívabb volt mint egy chopper, azt értem, hogy olyan szélesnek tűnt, vaskosnak, nem lehetett rajta oldalról átnézni. Az első villa nem volt túl hosszú. Néztem, amiket írtatok, de sajnos egyik sem az
Ha egy kicsit "szerencsés" vagy, akkor egy egyedi építésű motort láttál.
Így aztán soha az életben nem fogsz rájönni, hogy mi volt az...... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!