Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy motorbiciklit keresek tud...

Egy motorbiciklit keresek tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Hali! Előre leszögezném, hogy nem nagyon értek a motorokhoz, de ma láttam egyet az úton velem szembe jönni, ami nagyon megtetszett. Amit tudok róla mondani, az az, hogy két személy is kényelmesen elférne rajta, meg hogy ilyen jó vaskos felépítésű volt. Talán kicsit hasonlított egy chopperre, de nem az volt, azoknál masszívabb volt. És fekete. Bár ez nem sokat számít szerintem. Ennyi jut róla eszembe, nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni.

2019. szept. 5. 20:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Pannónia T1.
2019. szept. 5. 20:38
 2/17 anonim ***** válasza:

Efféle?

[link]

2019. szept. 5. 20:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Fuh, köszönöm szépen a gyors választ, de sajnos nem ilyen volt. Ennél sokkal "nagyobb", olyan tényleg igazi böszme vadállat.
2019. szept. 5. 20:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Mármint ezt az első válaszolónak. A második közelebb járt, ezen a weboldalon látok hasonlókat, köszönöm.
2019. szept. 5. 20:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Bár nem chopper, de esetleg Honda Goldwing?
2019. szept. 5. 21:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is hasonlít, de nem pont olyan, mint amit keresek. Az sem volt chopper, csak valahogy az ugrott be akkor, mikor a kérdést írtam, mert olyan kényelmesen ült rajta a faszi. De az a motor nem volt ennyire letisztult vagy hogy is mondjam. Tehát nem volt rajta ennyi ilyen "takaró elem" úgy emlékszem. Azt sajnálom, hogy csak pár másodpercem volt megfigyelni, így nem tudok konkrétan mondani, de ha újból látnám, akkor ráismernék.
2019. szept. 5. 21:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Yamaha VMax
2019. szept. 5. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján szinte lehetetlen válaszolni :) Illetve az is probléma, hogy laikusként valószínűleg egy nagyon hasonlóra is azt hinnéd, hogy az volt az. Esetleg emlékszel a márkára? Vagy hogy modern volt-e a kinézete? Hány lámpás volt, milyen alakja volt a lámpá(k) nak? Doboz volt rajta, ha igen, az hogy nézett ki? Lehet gyárilag a motorral együtt tervezve, vagy lehet utólag felszerelni, ez melyik volt? Esetleg doboz helyett bőrtáska?

Esetleg BMW K1600GT(L)? Vagy BMW R1200GS? Esetleg emlékszel a hengerelrendezésre?

Mit értesz az alatt, hogy masszívabb volt, mint egy chopper?

2019. szept. 5. 23:37
 9/17 A kérdező kommentje:

Nos azt, hogy egy hasonlóval összetéveszteném, nem kétlem. De ez nem baj. Sajnos a márkáját nem tudtam megállapítani, mert nagyon rövid ideig láttam. Kinézete talán nem volt a legmodernebb. A lámpák számát és alakját nem tudom feleleveníteni. Szerintem nem dobozok voltak rajta, hanem bőrtáskák. Azok kinézetére nem igazán emlékszem. Azt hiszem, v-motor volt benne, de ezt nem állítanám biztosan.

Az alatt pedig, hogy masszívabb volt mint egy chopper, azt értem, hogy olyan szélesnek tűnt, vaskosnak, nem lehetett rajta oldalról átnézni. Az első villa nem volt túl hosszú. Néztem, amiket írtatok, de sajnos egyik sem az

2019. szept. 6. 15:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kicsit "szerencsés" vagy, akkor egy egyedi építésű motort láttál.

Így aztán soha az életben nem fogsz rájönni, hogy mi volt az...... :)

2019. szept. 6. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!