Mondanátok őszinte véleményt erről? Nem nagyon értek az autókhoz, de egy tágas olcsó kocsit keresek.
Azért ülj bele először, ha tágast keresel.
Ha ez a kereskedés a néhai Cola-Car utódja, akkor kerüld el őket nagy ívben
Hat ez minden lesz, csak tagas nem. :D Plusz az anyagminoseg kivul-belul I-es Swift szint. Kopog, karcolodik, zorog. Ha csak egy auto kell ami elmegy A-bol B-be es nincs vele szemben elvarasod akkor jo lesz. Bar azert korulneznek milydn lehetosegeim vannak meg. F Astra kombi peldaul egy nagyon jo valasztas lehet ennyi penzbol. 1.6 benzin szivo motor. Kombi ugyhogy pakolni is lehet benne. Idosebb, de sokkal eletrevalobb technika mint egy ilyen Kia. Es jo esellyel semmi baja nem lesz hosszu evekig. Suzuki aron vannak az alkatreszek hozza, es a fenntartasa is egy Suzukihoz hasonlo. Es meg egyszer momdom baromi megbizhato.
Ajanlom figyelmedbe Draskovics Andris videojat a YouTubeon - "Milyen autokat vehetsz 300.000 Forintert?". Nezd meg, jo tanacsokat tud adni.
14 éves autó 200e km környékén. Azt tudni kell, hogy ez az autó új korában sem a csúcstechnikát képviselte. Ezekhez mértem az ára szerintem reális.
Az utastér nem kimondottan tágas, de a csomagtartó abszolút használható méretűnek tűnik. Az egyik képen látható gumikat a csomagtartóban mondjuk én helyből kukáznám. A fényszórók csúnyán be vannak mattulva, valószínűleg utcán tartották. A szilikontól tocsogó gumik számomra sosem bizalomgerjesztőek. De ez inkább a kereskedést, mintsem az autót minősíti. Ezeket leszámítva képek alapján kívül-belül kulturált kinézetű az autó.
SZÜF alapján lekérdezve van némi furcsaság: eddig 5 tualjdonosa volt az autónak. De ami engem kicsit zavar, hogy a rögzített km-óra állások alapján 2016-óta, azaz 3 év alatt elvileg 4000km-t gurultak vele. Előtte 2015 és 2016 között egy év alatt beletoltak 60.000km-t. Míg ez előtt 2013 ás 2015 között 2 év alatt elvileg egyetlen métert sem tettek meg vele. Ez így elég fura. Persze ennyi pénzért nem kell csodát várni. De nem lepődnék meg ha később egyéb turpisságok is kiderülnének az autóval kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!