Miért ilyen olcsó ez az BMW E90 318i?
Jobb kormányos az tuti azt újra az eladó 300ért tud szerelőt aki átépíti.
Használtautón láttam és 110.000km ami vicc és 2006-os
Mire számíthat az aki ezt megveszi?
Erről van szó? Hasonló korú és futású bmw-k majdnem 2Mba kerülnek, szerinted ha ennyiből meglenne, nem költene rá 300at, hogy utána 1 millióval drágábban eladja? Ilyenkor csak a kamu szövegek mennek, hogy nincs rá ideje, meg nem akar már rá költeni meg stb, remélem nem leszel olyan fogyatékos, hogy megveszed.
Na a használtautó vásárlás pont az a terület, ahol messziről el kell kerülni mindent, ami gyanúsan olcsó, főleg ha prémium kategóriás autóról van szó. Aki csóró, az egész egyszerűen ne akarjon már BMW-t. De mindegy, ez külön téma, térjünk át a konkrét esetre.
Ez így nagyon csalogató vételnek tűnik, de nem gyanús egy kicsit? Szerinted neki érdeke, hogy megajándékozzon téged? És ha megveszed, de kiderül, hogy a szuper olcsó szerelő aki átépíti, csak kamu?
Én nem értem , ha egyesek meglátnak egy BMW emblémát akkor már magszűnik a józan gondolkodás.
Ráadásul jobb kormányos.
Minden nepper aki angol autókat árul nyomja ezt a habi dumát, hogy 2-300e átépíteni. Krv*ara nem és ha egy műszerfalat megbontanak az kb garantálja, hogy sosem lesz gyarira összerakva....
Meg nagyon gyakori ám a hiteles autók külföldre eladása is az araboknal Londonban. Azt még egy idő után körözni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!