Magas embernek milyen autót ajánlotok?
Szóval 2 méter vagyok és most kezdtem vezetni.Egy-két oktatóautót megjárva rájöttem, hogy nem lesz egyszerű menet az autóvásárlás.
Jelenlegi keret max: 500000ft+egyéb költségek
Szóval olyan kérdésem lenne, hogy milyen autót ajánlotok?
Én a helyedbe végigjárnám a kereskedéseket, és végigücsörögném az autókat. Kereskedő talán tud ajánlani valamit, mert az a helyzet nekem nincs ilyen magas ismerősöm.
Viszont a b6 passatra lehet erdemes lenne gyűjtened, golf 5 is jóval tagasabb a 4esnél... De ezek 1 millio felettiek
Érdekes lenne úgy autót vásárolni, hogy az ülés milyensége a meghatározó. Tényleg mindegy a típus, a felszereltség, a motor nagysága és az üzemanyag? :/
Szerintem válaszd ki azt az autót amelyik neked tetszik, aztán 8-10 ezer Ft körüli árban vásárolj hozzá állítható üléstartó konzolt(Sparco, Recaro, stb.) Ezzel olyan magas/alacsony üléshelyzetet alakítasz ki, ami neked a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!