Mennyire jó ötlet A2-es jogsit csinálni úgy, hogy még életemben nem vezettem motort?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 18:49
1/3 anonim válasza:
Én B kategóriát csináltam úgy (és ezzel nagyon nem vagyok egyedül),hogy még életem nem vezettem előtte autót......
Hajrá!
2/3 anonim válasza:
Ugyan annyira mint az A-t megcsinálni úgy hogy még soha nem ültél motoron. Nem lesz vészes, az A2 tanulo motorok 99% GS500 ami egy nagyon kezes motor.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen vállalható. Én is A2-re mentem 21 évesen, viszont nyilván emberenként más az attitűd, tehetség és tapasztalat.
Én pl már nagyon vártam, szerencsére nem vagyok antitehetség, illetve előtte lévő években mindenhova bicajjal közlekedtem, évi kb 5000 km-t, ami azért valamennyit segített a rutinhoz. Első tanóra felétől már a vizsgamotoron gyakorolgattam, mindenféle nehézség nélkül, pedig előtte sose motoroztam.
Menni fog, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!