Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Hogy tudtok ilyen...

Motorosok! Hogy tudtok ilyen hőségben motorozni?

Figyelt kérdés
Például hogy lehet azt megoldani,hogy védve legyél,de ne legyen olyan meleged?Sok motorost(sportmotor)látok CSAK bukóban.Nem veszélyes az egy kicsit?
2010. júl. 14. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ezért kerülöm a városi közlekedést ha ha nem múszály,

nekem cordura ruhám van kivehető termobélésel azt kiveszem belőle vannak rajt szellőzik kinyitom és tökéletes, jó kis menetszél:P ha van

2010. júl. 14. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
csak protektort veszek fel és akkor elég tűrhető a meleg, persze egy óra után meg kell állni levetkőzni és kiszárítani a kesztyűt bukót szóval mindent:D
2010. júl. 14. 13:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyszerű: sehogy.

Nem motozok hőségben, csak ha nagyon muszály.

Általában estefele szoktam bemenni a városba, bár tegnap este 9-kor még 32 fok volt, de legalább a nap nem sütött:D

egy Simsonos

2010. júl. 14. 13:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Sok motorost látok késő este,még éjfélkor is,de akkor meg már nem sok mindent látnak sztem,főleg városon kívül...
2010. júl. 14. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Már hogy ne látnának?:D

Világítás is van a motoron :)

Nem beszélve a városi fényekről, ha mondjuk a városban vannak.

2010. júl. 14. 18:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van világítás a motoron,de az azért mégsem olyan erős,mint ami az autón van.
2010. júl. 14. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
De, ugyanolyan erős kb. :)
2010. júl. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!