Motorosok! Hogy tudtok ilyen hőségben motorozni?
Figyelt kérdés
Például hogy lehet azt megoldani,hogy védve legyél,de ne legyen olyan meleged?Sok motorost(sportmotor)látok CSAK bukóban.Nem veszélyes az egy kicsit?2010. júl. 14. 09:47
11/17 anonim válasza:
ezért kerülöm a városi közlekedést ha ha nem múszály,
nekem cordura ruhám van kivehető termobélésel azt kiveszem belőle vannak rajt szellőzik kinyitom és tökéletes, jó kis menetszél:P ha van
12/17 anonim válasza:
csak protektort veszek fel és akkor elég tűrhető a meleg, persze egy óra után meg kell állni levetkőzni és kiszárítani a kesztyűt bukót szóval mindent:D
13/17 anonim válasza:
Egyszerű: sehogy.
Nem motozok hőségben, csak ha nagyon muszály.
Általában estefele szoktam bemenni a városba, bár tegnap este 9-kor még 32 fok volt, de legalább a nap nem sütött:D
egy Simsonos
14/17 A kérdező kommentje:
Sok motorost látok késő este,még éjfélkor is,de akkor meg már nem sok mindent látnak sztem,főleg városon kívül...
2010. júl. 14. 14:51
15/17 anonim válasza:
Már hogy ne látnának?:D
Világítás is van a motoron :)
Nem beszélve a városi fényekről, ha mondjuk a városban vannak.
16/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van világítás a motoron,de az azért mégsem olyan erős,mint ami az autón van.
2010. júl. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!