Motorosok! Hogy tudtok ilyen hőségben motorozni?
Figyelt kérdés
Például hogy lehet azt megoldani,hogy védve legyél,de ne legyen olyan meleged?Sok motorost(sportmotor)látok CSAK bukóban.Nem veszélyes az egy kicsit?2010. júl. 14. 09:47
1/17 anonim válasza:
De veszélyes!De még így sincs elég donor:P
2/17 anonim válasza:
Aki csak bukóban megy, nem teljesen normális. Elesik 20al, és lejön a bőre csontig. Én egy nyári protektoros dzsekit vettem, nem sülök meg benne, mégis véd, mellé még zárt sisak, és egy protektoros kesztyű.
3/17 anonim válasza:
Sport ruházatokhoz ami az egész testet védi, lehet venni hűttő elemet amit a "púpban" lehet elhelyezni.
4/17 anonim válasza:
Nincs annyira meleg a bőrruhában ilyen időben sem, menetszél eleget hűt.
5/17 anonim válasza:
nekem is nyáriasított kabátom/nadrágom van. de ez most teljesen mind1 hisz a motor szervízben van :(
6/17 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk városban közlekedsz?Ott nincs olyan nagy menetszél.Ott is ki lehet bírni a nyári dzsekit?
2010. júl. 14. 10:16
7/17 anonim válasza:
Városban való araszolgatáskor tényleg borzasztó a hőség,alulról a motor és az aszfalt fűt,felülről pedig a nap.Ez az egyik oka,hogy annyira sietünk a lámpáknál a sorok között. :)
8/17 anonim válasza:
én idén vettem egy térdvédőt magamnak, mert már nem bírtam a fekete színű hosszú motorosgatyámban. ha nagyon meleg van, rövidgatyára azt veszem fel, nem az igazi, de nagyon sokat számít. ha 70 fölött haladok, nagyon kellemes. és szerintem a dzsekibe sem izzadok igy annyira.
9/17 anonim válasza:
Városban olyan mintha élve főznének meg :S
Amúgy nem gáz
10/17 A kérdező kommentje:
"mintha élve főznének meg"-akkor tényleg nem gáz...:)))
2010. júl. 14. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!