Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy használt b7-es passat-ért...

Egy használt b7-es passat-ért 1,8 milla nem furcsa?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam megnézni, kívűl belül jó állapotú,elvittem egy hosszabb próbakörre a motor is rendben volt,bár nem vagyok nagy autószaki,ezek meggyőztek,viszont,nézegettem használtautók.hu-t,és azt néztem hogy ott a b7-esekből kb 2,2-2,5 millától kezdődnek,ennél még egy b6-os is drágább jópár esetben,mi lehet a turpisság?(Már ha van)

Amúgy első kocsim lenne.

Vagy vigyek el legközelebb magammal egy szerelőt?

2019. szept. 1. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bölcsen se motort se évjáratot, se karosszéria típust se semmit nem írtál, így csak B7re szűrtem, 2 millió alatt gyakorlatilag nincs kínálat. Még az AAA autós hulladékokért is bőven többet kérnek.

Szerinted 30-40%-kal a normális darabok ára alatt lehet értelmes autót venni? Nyilván nem

Az eladó milyen sztorit adott elő az olcsóságot illetően?

2019. szept. 1. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne szerelőt vigyél magaddal, hanem vidd el márkaszervizbe egy állapotfelmérésre.
2019. szept. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!