Mit csináljak ha furcsa lett a hajam és a mosás se használt? Tettem rá ilyen Johnson's aloe vera olajat és azóta ilyen
Mostanában nagyon sokszor viszketett a fejbőröm és azért vettem ilyet,azóta nem is viszket,de cserébe ha egy kicsit is hozzáérek a hajamhoz,olyan furcsa cucc lesz a kezemen,ilyen zsíros síkos lesz. És még fényes is a hajam,összevissza áll,kezelhetetlen.
Pedig azóta már kétszer is megmostam,samponnal is de semmit nem ért. 5 mosás után csak le jön már nem?
Ha olajat teszel a hajadra, akkor ilyen lessz a hajad, ha nem mosod ki rendesen!
Én ricinus olaj utàn legalàbb 5x mosok hajat hogy teljesen kimossam a hajamból.
Én megpróbálnám felitatni az olajat. Hintőpor vagy akár egy kis lisztet beledörzsölöd, kirázod majd újra megmosod.
Szőke vagyok, szárazsampon helyett már használtam lisztet azért ajánlom.
Szia!
Én a forever aloe vera alapú samponját és hajkondícionálóját ajánlanám , illetve az aloe firstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!