Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell vezérműtengelyt...

Gergo80 kérdése:

Miért kell vezérműtengelyt cserélni a 272 lovas 3. 0 TDI motorokban az audi a7-ben?

Figyelt kérdés
2015-től gyártott 3.0 TDI motorokról hallottam, hogy több a7, q7-ben vezérműtengelyt kell cserélni. Azt is jó lenne tudni, hogy csak a 272 lovas motorok problémája ez, vagy a 218 lóerősökkel is van gond?

2019. aug. 31. 15:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De én le tudtam informálni, alvázszám alapján, mivel olyan ismerős dolgozik a márka képviseletnél...
2019. szept. 2. 20:27
 12/12 anonim válasza:
Ertelmes valaszt nem kaptal.. 218 motor is rossz. Km-tol fuggetlenul. Kopogo hangot produkal az auto, ido elorehaladtaval egyre erosebb es hangosabb lesz. Csereltem mar 80.000 km es kocsiban is. Egy-ket ev utan ujra jelentkezik a problema. Lattam autot amiben 120 ezernel komplett motort csereltek az alvazszam alapjan Berlinben. 130 ezerrel megvettek es 160 ezernel tengelyeket csereltek. Facelift elott ez a problema nincs jelen de ugyan ugy baj van a vezerlessel na meg az stronic, multitronic valtoval. Legjobb valasztas a 313 lovas tiptronic. Facelift biturbos motorok sem jok.
2020. júl. 29. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!