Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fogyhatott az olaj?

Miért fogyhatott az olaj?

Figyelt kérdés

Adott egy 98-as, Golf 4 1.8 20V autó, nem a turbós, sima szívó. 204.000-nél volt olajcsere. A múlt héten volt egy hosszabb utam, 600km-t tettem meg vele egy nap. Fogyott egy kicsi az olajból és akkor olyan 210.000 volt a mutatóban. Na már most eddig semennyire se fogyott belőle az olaj, majd 6000km-en keresztül, de most 600km után evett belőle, azóta már mentem vele kB 140km-t és nem fogyott most semmit.

Mitől lehetett, hogy azon a hosszú úton evett egy kicsit az olajból?

2019. aug. 28. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az a kicsi?
2019. aug. 28. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Össze vissza nézegeted. Mindig ugyan olyan állapotban, tehát leállás után kb egyforma idővel , ugyanúgy vizszintesen kell állni és úgy nézni.
2019. aug. 28. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:

1/4-e durván.

Lehet az volt a baj, hogy nem sík, de most így hirtelen meg nem mondom neked, hogy sík talajon álltam-e, de hát a föld nem lapos szóval nehéz az olyan(poén).

Múltkor is volt ilyen hogy azt hittem, hogy fogyott de valószínűleg azért volt kevesebb mert nem sík talajon álltam meg vele.

2019. aug. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!