Láncos vezérlést hány évente/kilóméternél kell cserélni?
Figyelt kérdés
140 ezer van benne 1.3-as, 13 éves Ford fiesta.2019. aug. 26. 14:33
1/6 anonim válasza:
Amikor már hangja van, nincs előírt csereperiódus.
3/6 anonim válasza:
A legtöbb autónál láncra nincs megadva periódus, hanem csak annyit ad meg a gyártó, hogy panasz esetén cserélendő. Azaz ha csörög. Általában 200.000km-t vígan ki szoktak bírni a láncok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokat!
És a vízpumpa, és a többi dolog amit a vezérléssel együtt szokak cserélni azzal mi a helyzet?
2019. aug. 26. 14:51
5/6 anonim válasza:
Többnyire azért együtt kezdik megadni magukat. De ha még se akkor,ha már az egyik cserélve van illik a másikat is.
Többnyire mondhatni akár örök élet a lánc,szerintem a tiéd is olyan :) de még hangja nincs addig felesleges cserélni. Nekem nyúlásra hajlamos láncos van és nyúlik is...200ezer van az autóba és most megy másodszor cserére.
6/6 anonim válasza:
Szerintem elég ritka, hogy a vízpumpát a lánc hajtja. Persze lehet hogy a tiéd pont ilyen, nem tudom... Nekem a mostani autóm láncos és a generátor- (hosszbordás) szíj hajtja a pumpát, amit egyáltalán nem bánok. Az előző autómnak szíjas volt a vezérlése, de még ott is teljesen független volt a vízpumpa. 300.000km-rel még gyári volt a vízpumpa, míg a szíjkészletet már háromszor cseréltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!