Hy Egy e92 2006 kuperol lenne szo 224 ezer km van benne vezerlest ebbe kell cserelni eddig meg nem volt?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 21:37
2/5 Anahystor válasza:
Nem tudom, a Biblia semmit sem ír róla.
Darvin idejében meg nem gyártották ezt a szériát, így ő sem emlékezik meg róla a Fajok eredetében.
Próbálj meg krisnásoktól érdeklődni!
3/5 anonim válasza:
Láncos hajtást használ. Ha nincs baj a lánccal, nincs megnyúlva vagy sérülve akkor nem kell cserélni.
Azt meg hogy van-e baja, így nem tudjuk megmondani. Ahoz ott kéne állni mellette. De ha nem halassz furcsa hangokat akkor szerintem nem kell piszkálni.
4/5 Anahystor válasza:
Bocsánat, ha valaki nem értené a válaszomat, a kérdés eredetileg a valláskritika rovatban volt!
5/5 anonim válasza:
Én kicseréltetném. Persze lehet nincs semmi baja, de itt jobb óvatosnak lenni. Plusz ki tudja valós-e a kilométer, lehet van benne 300 vagy több is pláne ha dízel. Vezérlésen, olajcserén, féken és gumin nem szabad spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!