Csak nekem hiányzik az életből az a 2006-2008-as évekbeli kispálos romantika? (bőv. Lent)
Most valahogy nem érzem.
Gondolok itt a vidéki nyarakra ahol életreszóló barátságok születtek random. Az ismerkedésekre.
https://www.youtube.com/watch?v=se-Bf3QbVPI
(hallgasd meg ezt a számot ebből átjön az életérzés)
Most meg valahogy nem érzem. A tinik nem úgy mint akkor én (27 vagyok, akkor 17 voltam) agyon vannak terhelve és túl vagyunk több gazdasági válságon is ami megforgatta a középosztály értelmiség és mukásosztály viszonyát.
Reggeltől estig tanulnak és nincs idejük semmire meg folyton mindenki a facebookot nyomja.
Régen sok vadbarom nem is használta ezeket hanem rugdosták egymást az utcán, most meg már azok is itt keménykednek, zaklatják a csajokat akik anno röhögtek azokon akik a közösségi hálókat használják.
Az eredmény: sötétség és bizalmatlanság.
Valami meghalt.
Él még?
Érzi más is azt amiről beszélek?
Amikor megindulsz a barátaiddal egy-egy üveg borral meg sátorral vonattal a balatonra, a fűben ücsörgős, zöld pardonos alternatív kultúra. A vidéki városok romantikája. Az ottani középosztály nyugodt élete ami mögött elfért a fiatalok alternatív szórakozása.
A fesztiválok, amik persze megfizethetőek voltak.
Most a fesztiválok baromi drágák, tele vannak külföldiekkel meg kapuzárási pánikos belvárosi középkorúakkal a fiatalok meg beszorultak a helyi kocsmákba és az új közösségi találkozópont a nemzeti dohánybolt egy szórakozóhely helyett. 10 évvel ezelőtt ez nem létezett. nem tudom
Érti valaki amiről beszélek???
Én magam sem értem igazán. De próbálom elmagyarázni.
Egyetértek Veled, ugyanezt megéltem. Annyi mellesleg: Balaton, nagybetű.
Hallgatom a belinkelt zenét,, jó...
2006-2008?
90'es években volt az inkább. Egyik koncertjükön leszakadt a bakancsom talpa. Pedig annyira nem is szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!